nb1.hu

Az éllovas nem veszi félvállról a REAC elleni meccset

Kazincbarcika – Koleszár György szeretné megtartani a hatpontos előnyt.

 

A télen alaposan megerősített Nyírbátor otthonából hozta el a három bajnoki pontot a KBSC az elmúlt hétvégén. Szombaton a REAC érkezik Kazincbarcikára, amely papíron könnyebb ellenfélnek ígérkezik, de az egykor szebb napokat látott fővárosiakat korántsem szabad lebecsülni.

 

– Hajtós, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amelyen meg kellett küzdenünk a sikerért – értékelt a Nyírbátor elleni találkozó másnapján Koleszár György szakmai igazgató a klub honlapjának. – A találkozó elején és a végén akadtak nehézségeink. Ellenfelünk nagyon bekezdett, egy komoly helyzetet is kihagytak rögtön az első percben és folyamatos nyomás alatt tartottak bennünket. A játékrész második etapjában aztán feljebb jöttünk, sikerült többet birtokolnunk a labdát, helyzeteink is adódtak, amelyből egyet sikerült értékesíteni. A második félidőben gyorsan növeltük az előnyt, ott érezni lehetett, hogy a hazaiak elvesztették a fonalat. Ennek ellenére egy kontrából ők találtak be, amely fellelkesítette őket. Győzelmünk megérdemelt, nagyot küzdöttek a fiúk, komoly fegyvertény Nyírbátorból három ponttal távozni, hiszen egy masszív, jó csapatot vertünk meg.

 

Az óbudai kapitány esküvő miatt kihagyja az ETO elleni meccset – NB3.hu

A REAC az elmúlt fordulóban nagy pofonba szaladt bele, hazai pályán az RKSK ellen kapott hét gólt. Ennek ellenére nem szabad félvállról venni a találkozót, hiszen rákospalotaiak ebben a bajnokságban több alkalommal megmutatták már, hogy bárkit képesek legyőzni. Ősszel például a KBSC is vereséggel távozott a fővárosból.

 

– Nem szabad az RKSK elleni eredményükből kiindulni. Ilyen rövidzárlat sok csapat életében előfordul. Egyértelmű, hogy vissza akarunk vágni az ősszel elszenvedett vereségért, ami egyben azt is jelentené, hogy minimum megmaradna a hatpontos előnyünk a tabellán – mondta Koleszár György.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC