nb1.hu

Az éllovas edzője szerint sem érdemelt vereséget a PMFC

Pécs – A szigetszentmiklósi edző sportszerűségi díjat érdemel(ne).

Mindkét vezetőedző egyetértett abban, hogy a PMFC nem érdemelt vereséget a 21. forduló rangadóján – jelentette a pécsi honlap. Mint jeleztük, az éllovas Szigetszentmiklós 2-1-re nyert.

 

„Sajnos két nagy hibát vétettünk, amiért meg is büntetett minket az ellenfél, ugyanakkor nem tudom elmarasztalni a csapatot. A második félidőben nyújtott játékunk rendben volt, amihez természetesen gratulálok. A találkozó folyamán több véleményes szituáció is akadt, nem éreztem az egyenlő mércét. Nyilván olyan mértékű faultokra gondolok, amik befolyásolhatták volna a mérkőzést. Az a tapasztalatom, hogy nem hallgatnak meg minket, így nem szeretnék ezzel különösen foglalkozni. A csapat játékához gratulálok, ahogy a Szigetszentmiklósnak is a győzelemhez” – nyilatkozta Márton Gábor, a pécsiek trénere.

 

Beszámoló az NB III 21. fordulójának szombati mérkőzéseiről – NB3.hu

 

A hazaiak trénere, Csurka Zoltán sem látta túl sok téren jobbnak csapatát:

 

„Az első gólunk a szélnek is köszönhető, ráadásul a Pécs a második félidőben óriási energiát fektetett a letámadásokba. Mindent egy lapra téve rohamoztak, a pontrúgásaik is rettentő veszélyesek voltak, egy ilyen szituációból aztán be is tudtak találni a kapunkba. Elég sokat volt a levegőben a labda, a fejpárbajokat ráadásul döntő százalékban elveszítettük, ugyanakkor kiemelném a csapatom együttes védekezését. Bár nem játszottunk jól, a Pécs pedig nem érdemelt vereséget, de azt kell, hogy mondjam, a meccsből végül sikerült jól kijönnünk” – nyilatkozta a Szigetszentmiklós vezetőedzője.

Beszámoló az NB III 21. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzéseiről – NB3.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC