nb1.hu

Az edző állásába került a gyengébb szereplés

Hivatalos bejelentés.

Az NB III Nyugati csoportjában jelenleg a 19. helyen szerénykedik a Mór csapata. A Fejér megyei gárda 17 forduló alatt csupán 7 pontot szerzett, eddigi egyetlen győzelmét szeptember 11-én aratta, ekkor a Budaörsöt fektette két vállra. 
 
A szeptemberi siker után mindössze három pontot zsebeltek be a móriak. A gödörből biztosan nem Csucsánszky Zoltánnal mászik ki a gárda, hiszen az edző távozott – erről a klub a Facebookon számolt be, íme a közlemény:
 
"Váltás a felnőtt csapat kispadján! 
 
A mai naptól már nem Csucsánszky Zoltán irányítja a felnőtt NB3-as együttes szakmai munkáját, köszönjük eddigi tevékenységét, és további sok sikert kívánunk neki a jövőben! A csapat irányítását a hátralevő 3 mérkőzésre, eddigi technikai vezetőnk, a tavalyi bajnokcsapat edzője Németh Bálint veszi át! Sok sikert kívánunk neki a hátralevő mérkőzésekre! 
 
Rögtön itt az első feladat, szombaton hazai környezetben a Gyirmót FC II. csapatát fogadjuk 13:00-tol a Wekerle Szabadidőközpont center pályáján!"
 

A Mórra idén még három bajnoki vár: a Gyirmót elleni hazai meccs után az ETO otthonában vizitál, aztán az év utolsó mérkőzésén a Bicskét látja vendégül. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC