Ausztriából is igazolt a 27-szeres válogatott csapata - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ausztriából is igazolt a 27-szeres válogatott csapata

Simon Zoltán - 2019. February 15. Friday 16:58
Hivatalos bejelentés.
Alaposan átalakította, nemcsak a játékoskeretét, hanem a szakmai stábját is a Nyugati csoport utolsója, a Pénzügyőr. Mint már többször jeleztük, a vezetőedző a 27-szeres válogatott Klausz László lett. A játékoskeretben történt változásokat tényszerűen közölte a klub, de az ígéret szerint hosszabb bemutatásokra is sor kerül majd.
 
Íme, a Pénzügyőr bejelentése:
 
„Érkezők: Czuczi Márton (Monori SE), Brkic Denis (Ausztria), Cseh Gergő (Dánszentmiklós), Suscsák Máté (Airenergy). Füleki Norbert (Pápa)
 
Távozók: Ablonczy Gerjén (Vecsés), Beszterczei Attila (Hódmezővásárhely), Bíró József, Farkas Máté (Bicske), Gábor Péter (BVSC), Kovács Gábor (BVSC), Szekeres Pál (Airnergy FC), Szigeti Attila (Piliscsaba),Varga Bence (III. KER. TVE). Minden távozó játékosnak további eredményes sportpályafutást kívánunk, külön is megemlítve Bíró Józsefet és Szigeti Attilát, akik hosszú időn keresztül csapatunk oszlopos tagjai voltak!
 
Jó hír a csapat kapcsán, hogy Luczek Dávid újra edzésbe állt és úgy tűnik, hogy ismét csapatunk erőssége lesz. Jovánczai Zoltán is maradt a Pénzügyőrnél. Számítunk a kitűnő támadó góljaira és rutinjára!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!