Ausztráliában is írtak a Gyöngyös játékosáról - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ausztráliában is írtak a Gyöngyös játékosáról

Bíró Ádám - 2021. January 18. Monday 17:29
Több ajánlata is van.
Kép forrása: kisvardafc.hu
A Gyöngyös közleménye:
 
"Ritkán ír egy ausztrál sportoldal a magyar NBIII-ról, azon belül is a Gyöngyösi AK-ról...
 
Most mégis megtörtént! Természetesen ehhez az is kellett, hogy az ausztrál-magyar kettősállampolgárságú Gaal Michael a mi csapatunkat erősítse. Bizony, Ausztrália gyakorlatilag legnépszerűbb sporttal foglalkozó weboldala, a SportingNews terjedelmes írást közölt Mikey-ról, az eddigi karrierjéről és a terveiről.
 
De mi is az a SportingNews? Hogy egy kicsit képbe kerüljünk: az oldal a 25 milliós országban (amely a magyar lakossághoz képest kb. 2,5-szeres), másfél millió követője van a FaceBook-on, ami az ausztrál sportoldalak között a legtöbb (a Fox Sports Australia 1,1 millió követővel rendelkezik) . Az itthoni számok: a kb. 10 milliós Magyarországon a Nemzeti Sport kb. 600 ezer követővel bír. Itt is két és félszeres a szám... Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy nem egy zugfirkász oldalról van szó...
 
Mikey elmondja az interjúban, hogy a déli féltekéről először Magyarországra került a magyar felmenőkkel rendelkező szülei révén, majd egy spanyolországi kitérő után újra "itthon" találta magát, és a Pénzügyőr csapata után immár a GYAK-ot erősíti.
 
Mesél arról is, hogy szeretne minél magasabb - profi - szinten futballozni, és hogy a sikeres ősz után kapott több megkeresést is, de ezt az évet biztosan nálunk fejezi be. Említést tesz róla, hogy rendszeresen profi edzőkkel dolgozik, és sok ex-profi, sőt ex-válogatott ellen léphetett pályára a magyar harmadosztályban.
 
Beszél még az itteni COVID-helyzetről, és arról, hogy a kijárási tilalom miatt "különleges" engedéllyel közlekednek, mivel este 8 előtt nem érkeznek haza az edzésekről...
 
És persze reményét fejezi ki, hogy - ahogy az utolsó három mérkőzésen tette a csapat - elindulunk felfelé, és jól zárhatjuk ezt a bajnoki évet!"
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!