nb1.hu

Átigazolás: Remili Mohamed visszatért a kezdetekhez

Preklet Csaba Budapestre igazolt Pécsről.

ÍME, A JÁSZBERÉNY BEJELENTÉSE:
 
"Amint arról korábban hírt adtunk, klubunk vezetői javában tárgyalnak az erősítésként kiszemelt labdarúgókkal. Hétfőn este meg is érkezett az első fecske, végre bejelenthettük, hogy saját nevelésű játékosunk, Fejes János visszatért Jászberénybe. Most pedig itt a következő régi-új szerzemény. Bár már 37 éves, mégis igazi nagy durranásnak számít a harmadosztályban …
 
Remili Mohamed annak idején kölyök korában, Jászberényben kötött örök barátság a labdarúgással, s most visszatért a gyökerekhez. A technikás, gólerős játékos tehetségére hamar felfigyeltek a “nagy” klubok, s Szolnok érintésével eljutott az élvonalbeli bajnokságig. Hosszú pályafutása során megfordult az akkor NB I-es Lombard Pápában, négy évet eltöltött Újpesten, ötöt a Vasasnál, majd kettőt Pakson. Játszott a Siófok, végül pedig a III. Kerületi TVE gárdájában.
 
Az elkövetkező idényben a Jászberényi FC-t erősíti, s már be is kapcsolódott a felkészülésbe, mi több, ma délután pályára léphet első nyári felkészülési mérkőzésünkön, Monoron."
 
ÍME, A III. KERÜLETI TVE BEJELENTÉSE:
 
"Preklet Csaba első nyilatkozata TVE játékosként:
 
"Örülök, hogy a III. kerületbe kerültem, nagyon motivált vagyok, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében.
 
Sok jót hallottam a klubról már az érkezésem előtt is és ezeket most, hogy látom a munkát amit elvégzünk, csak megerősíteni tudom. Bízom benne, hogy sok örömet fogunk szerezni a szurkolóinknak."
 
Preklet korábban a Kecskemét, az Eger, a ZTE, a Vasas, a Cegléd, a Tiszakécske és a PMFC csapataiban szerepelt, eddig 33 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC