nb1.hu

Átalakult kerettel jutna fel az NB II-be az ezüstérmes

Jászberény - Megfiatalodott, friss csapat.

 

A jaszberenyifc.hu írását változtatás nélkül közöljük.

 

 A hét végén megkezdődik a 2017-18-as labdarúgó bajnokság a harmadosztályú együttesek számára is. Mint köztudott, az MLSZ 3×16 csapatosra csökkentette az NB III létszámát, a Jászberényi FC – a tavalyi évhez hasonlóan – a Keleti csoportba nyert besorolást. Az elmúlt hetekben alaposan átalakult keretünk: nyolc játékos távozott és hét – valamint egy kölcsönjátékos visszatért – érkezett. Ezúttal elsősorban olyan fiatal labdarúgókat igazoltunk, akiknek van kötődése régiónkhoz.

 

Így alakult át a Kozármisleny kerete – NB3.hu

17 távozó, 13 érkező

 

Távozott a védelemből Nyárasdi Zsombor (III. Ker.) és Birtalan János (BKV Előre), a középpályáról Kis Róbert(?), valamint a teljes támadó szekció: Hamar Ádám (III. Ker.), Bojtor László és Herczeg László (RKSK), Prasler Thomas (Hódmezővásárhely),valamint Huller Ádám (BKV Előre). Ráadásul az előző idény utolsó bajnoki meccsén keresztszalag szakadást szenvedett Szanyi Krisztián, így ő majd csak tavasszal térhet vissza a pályára.
 
Érkezett a hátsó alakzatba a hosszú sérülésből felépült, jászberényi Fejes János (legutóbb Gyirmót) és a szolnoki Kis Balázs (III. Ker.), a középpályára Túri Dániel (ESMTK), a MÁV FC-ben nevelkedett szélső, Háda Zoltán (Austria Salzburg), a két éve már nálunk játszó Lukács Richárd (Hajdúböszörmény) és az utánpótláskorában Jászberényben pallérozódó Nabil Switzer (Szigetszentmiklós). A napokban megegyeztünk a támadó Wágner Richárddal, valamint egy éves jászárokszállási kölcsönjáték után visszatért klubunkhoz a védő Szabó Tamás.
 
A játékosmozgásból egyértelműen látszik, hogy olyan új csapat építésébe kezdtünk, mely nem csak megfiatalodott, de kötődik is a Jászsághoz, illetve a megyéhez. A szombati nyitányon Gyöngyösön szerezheti meg első bajnoki pontjait átalakult együttesünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC