Áradozik a klubvezető a Kisvárdára igazolóról - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Áradozik a klubvezető a Kisvárdára igazolóról

Juhász Gergely - 2020. January 12. Sunday 15:00
Három érkezővel szóban már megállapodtak.
Kép forrása: bama.hu
A Kisvárdán folytatja a pályafutását, az NB III-as Kozármisleny házi gólkirálya, Jelena Richárd.
 
A játékos Paksról tért vissza a nevelőegyesületéhez, miután ott kegyvesztett lett. Ősszel 12 gólt szerzett az NB III Középcsoportjában, ezzel a bajnokság második legeredményesebb játékosa lett ősszel. Jelenlegi csapatának is rúgott egy gólt a Magyar Kupában, ezért le is csaptak rá még télen.

Élő közvetítés az átigazolásokról - aktív a Fradi és az alsóbb osztályok - NB1.hu

 

Jelena így nyilatkozott a bama.hu-nak:
 
,,Nagyon örülök, hogy Mislenybe igazoltam nyáron, hiszen ismertem a közeget, tudtam hova jövök. Amellett, hogy kiugrási lehetőségnek tartottam, kihívás is volt számomra, hiszen voltak, vannak céljai az együttesnek. Csak jókat tudok mondani a csapatról, a stábról, a vezetőségről, így egy kicsit fájó szívvel váltam el a klubtól."
 
Kozármisleny FC klubigazgatója, Magyar Márk ezt mondta el a játékosról:
 
,,Szorítunk neki, reméljük tud élni ezzel a lehetőséggel. A hozzáállásán nem fog múlni semmi, hiszen nálunk is példamutató volt az edzésmunkája. Természetesen hiányozni fognak a góljai, de már dolgozunk pótlásán. Három labdarúgóval, két szélsővel és egy középpályással szóban már megegyeztünk, valamint keresünk még egy csatárt. Kizárólag olyan játékosokat szeretnénk szerződtetni, akiknek van céljuk, motivációjuk."
 
Az NB III-ban csak január 15-től lehet igazolni, ezért nem nevezett meg konkrét játékosokat Magyar Márk. Azonban megemlítette, hogy az érkezők mellett 4-5 játékos távozni fog télen.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!