nb1.hu

Andráshida, Gerjen, Hódmezővásárhely, Tatabánya: távozók

Megvan, ki érkezhet a Jászberényhez.

 

JÁSZBERÉNY

 

"Mint köztudott Bonica Sebastian távozása és Hajnal Dénes súlyos sérülése miatt két kapust mindenképpen igazolnia kell klubunknak. A jelek szerint jó irányba indultak el vezetőink …

 

Menczeles Iván tegnapi “hazatérte” után egy másik régi ismerős kapus is keretünkkel készül ezekben a napokban. Papp Norbert először nálunk lett igazolt futballista és bár időnként a környékbeli csapatokban is megfordult, összesen nyolc évet húzott le Jászberényben. Az elmúlt két és fél évben a Nagykáta hálóját őrizte, alaposan kivette részét a gárda előkelő bajnoki helyezéseiből.

 

Szeretnénk “hazahozni Papp Norbit, a nagykátaiak azonban addig nem engedik el, míg nem találják meg az utódját – tájékoztatta honlapunkat Besenyi Gábor szakosztály-igazgató. – A két klub között kimondottan jó a viszony, így a felkészülést már velünk kezdte el a kapus, bízunk benne, hogy átigazolását hamarosan le is papírozhatjuk.

 

Amennyiben sikerrel jár Besenyi Gábor, égető kapuskérdésünkre pont kerül és két rutinos hálóőrrel vághatunk neki a tavaszi szezonnak."

 

ANDRÁSHIDA

 

Az nb3foci.hu értesülései szerint Kalamár Milán csapatkapitány Ausztriába igazolt, méghozzá a Stegersbach csapatához. A 26 éves játékos 19 bajnokin játszott az őszi idényben.

 

GERJEN

 

A klub Facebook-oldalának tájékoztatása szerint Bildhéber Bence, Kuti Kristóf, Harnos Zoltán és Steinbach Máté is elköszönt a csapattól.

 

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

 

A bmsextra.hu számolt be arról, hogy Bány Bence és Zahorán Balázs is a megye I-es Szarvashoz igazolt a HFC-től. Egyik játékos sem számított alapembernek az őszi idényben Koncz Zsolt együttesében.

 

TATABÁNYA

 

"A héten megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Tatabányai SC futballcsapata. Bekő Balázs vezetőedző a hét eleji felméréseket követően futótréningeket vezényelt a játékosoknak.

 

A csapat a betegek és sérültek nélkül, a teljes kerettel végezte a munkát, csak a három távozó játékos nem vett részt az edzéseken. Hajas Attila, Németh Attila és Kozák Kristóf közös megegyezéssel távozott Klubunktól. Bekő Balázs kiemelte: köszönet illeti a távozó játékosokat, akiknek a mester sok sikert kívánt.

 

Farkas Viktor és társai a heti tréningek után a hétvégére pihenőt kapnak, majd hétfőtől már labdás edzéseken vesz részt a csapat. Az első edzőmérkőzést 2022. január 15-én, szombaton 11 órától játssza Csapatunk a Dorog ellen. A találkozó helyszíne egyelőre kérdéses. Amint megállapodás születik, azonnal közöljük."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC