Amikor mindkét edző egyetért az értékelésében - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Amikor mindkét edző egyetért az értékelésében

Simon Zoltán - 2016. October 19. Wednesday 05:56
Salgótarján - Vágó és Gelei is ugyanazt a meccset látta.
Négyszáz néző előtt játszott a hétvégén 1-1-es döntetlent a Salgótarján és a Jászberény. A lefújás után a két vezetőedző értékelt.
 
 
 
Vágó Attila (Salgótarján): - Az első félidőben talán egy picit jobban játszott a Jászberény, viszont a második félidőben mi birtokoltuk többet a labdát, megvoltak a lehetőségeink, ez mindenképpen pozitívum, ha bármelyik helyzet bement volna, most egy nagyon szép sikerünk lenne. Jó mérkőzés volt, két jó csapat találkozott, az eredmény igazságos. Ez a döntetlen akkor ér majd valamit, ha most már tényleg tudnánk két-három meccset zsinórban nyerni. Itt a feladat, hogy ezt teljesítjük. A második félidei teljesítmény alapot adhat arra, hogy igenis pozitívan gondolkozzunk. Tiszaújvárosban nyernünk kell, aztán az Újpest kettőt is meg kell verni, utána meg gondolhatunk a továbbiakra, jelenleg az a legfontosabb, hogy győzzünk a legközelebbi idegenbeli meccsünkön!
 
 
Gelei Károly (Jászberény): - Igazságos eredmény született. Az első félidőben mi játszottunk jobban, a másodikban az STC. Egy nagyon harcos, jó színvonalú meccs volt. Értékes pontot szereztünk.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!