nb1.hu

Ambiciózus a pénzügyi problémákkal küzdő klub alapembere

Elárulta jelenlegi sikereik titkát.

A tavasz idényben eddig remek formában játszik a Nyírbátori FC. Náluk több pontot csak a minden tavaszi meccsét megnyerő Jászberény, és az öt meccsen egyaránt 10-10 pontot gyűjtő ESMTK-Füzesgyarmat duó szerzett. A szabolcsi gárda eddig 9 egységet gyűjtött tavasszal, és a pénzügyi gondokkal küzdő csapat egyik alapembere, Pálinkás Gergő a szon.hu-nak el is árulta, miért megy ilyen jól nekik az utóbbi időben, hogy a miattuk visszacsúszó listavezetőt is meg tudták verni.
 
– Az elmúlt időben jól sikerült megszervezni a védelmünket, az utóbbi öt meccsünkből hármon nem kaptunk gólt, elöl pedig megvan a gyorsaság és a kreativitás ahhoz, hogy kontrákból bármikor betaláljunk – árulta el. – Amit az edzőnk mond, az érződik a pályán is, a mostani helyzetünkben csak így tudunk eredményesek lenni. Az öltöző hangulata már tavaly is jó volt és ebben a szezonban is az, ez tartott minket életben.
 
Szilágyi Krisztián, a csapat vezetőedzője is rendre azt emeli ki, csapatként küzdenek a játékosai.
 
A játékos azt a vágyát sem rejtette véka alá, hogy az első ötben szeretnének végezni, melyet a csapat képességei alapján esélyesnek is lát. Az esélyük valóban megvan erre, hiszen jelenleg a hatodik helyen állnak, mindössze három ponttal a Putnok, és hét ponttal a Füzesgyarmat mögött, ezen a hétvégén pedig az egyik kiesőjelölt, a Cigánd ellen lépnek pályára.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC