nb1.hu

Álomsorsolásra vágyik a kupában az NB III-as listavezető

Helyzetjelentést adott a vezetőedző.

A labdarúgó Magyar Kupa 2021–2022-es sorozatában elsőként a KolorCity Kazincbarcika SC csapata került be a legjobb 8 közé, miután az NB III. Keleti csoportjának listavezetője szombaton 1–0-ra nyert idegenben az ugyancsak harmadosztályú Ceglédi VSE otthonában. Az egyetlen találatot Ádám Ferenc szerezte, aki a 67. percben értékesítette a csapata számára megítélt 11- est. A vezetés után nem sokkal emberhátrányba került a Barcika, ugyanis második sárga lapja után Süttő Attila a kiállítás sorsára jutott, így a következő körben biztosan nem léphet pályára – emlékeztetett a boon.hu.
 
A szombati meccsen nem számíthatott a barcikai stáb a sérülés miatt hosszú időre kiesett házi gólkirályra, a 17 találatnál járó Laczkó Milánra, de igyekezett ezt a helyzetet is megoldani Varga Attila, a KolorCity Kazincbarcika SC vezetőedzője. 
 
– Milán 17 gólja és 10 gólpassza nagyban befolyásolta a minőségi támadójátékunkat, de sajnos a sport, az élsport velejárója a sérülés, ez benne van – mondta lapunknak a tréner. – Úgyhogy ezzel már nem foglalkozunk, kívánunk neki minél hamarabbi gyógyulást. Inkább az volt mindebben a rossz, hogy igazoltunk a helyére egy centert, Pálinkás Gergőt Dorogról, akinek viszont az első edzőmeccsén eltört a lábujja. Így nem volt bevethető ő sem Cegléden, ezért kényszermegoldásként Kristófi Sándorra esett a választásom. Ő nem olyan típusú játékos, mint Laczkó, inkább a sebességét, a területeit használja, de a küzdőszelleme szombaton is átsegítette azokon a nehézségeken, amelyek egy centerposzt velejárói. Elégedett vagyok vele is, ahogyan a többiekkel is.
 
 

BOON – Szerdán este kapnak ellenfelet

A labdarúgó Magyar Kupa 2021-2022-es sorozatában elsőként a KolorCity Kazincbarcika SC csapata került be a legjobb 8 közé, miután az NB III. Keleti csoportjának listavezetője szombaton 1-0-ra nyert idegenben az ugyancsak harmadosztályú Ceglédi VSE otthonában. Az egyetlen találatot Ádám Ferenc szerezte, aki a 67. percben értékesítette a csapata számára megítélt 11- est.

 
A KBSC az ezt megelőző fordulókban – sorrendben – a Csengert, a Hidasnémetit, a Szolnokot és a Diósgyőrt búcsúztatta. Utóbbi kiverésekor a barcikaiak egyrészt olyan ellenfelet szerettek volna, amely hazai pályán közönségvonzó, vagy olyat, amely ellen reális esély mutatkozik a sikerre. Ez a CVSE „megkapásával” megtörtént, és hogy a barcikai alakulat NB III.-asként eddig eljutott, az már „dupla hab” azon a bizonyos tortán. 
 
– Ha még innen is lenne út nekünk tovább, akkor az már nem is hab lenne, hanem egy óriási bravúr, amire ebben a pillanatban nem is tudok, tudnék jelzőt találni – tette hozzá Varga Attila. – Ezzel most, ebben a pillanatban nem foglalkozunk, hiszen nekünk, számunkra a bajnokság, annak megnyerése élvez elsőbbséget. Azonban ha már itt van előttünk ez az esély a kupában, akkor szeretnénk magunkat megmutatni itt is, és olyan eredményt elérni, amilyen jót csak lehet. Az, hogy ki lesz az ellenfelünk a nyolc között, a hét közepén el fog dőlni, de ha újra lehetne kívánni, akkor olyan ellenfelet kapjunk a sorsoláson, amely nagy bevételt hozhat, és nagy reklámot, úgy nekünk, mint magának a labdarúgásnak.
 
A KBSC számára egyébként a hétvégén elkezdődik az NB III. Keleti csoportjának ta vaszi idénye, az észak-borsodiak vasárnap 16 órától a Ko lorCity Arénában a Debreceni VSC tartalék együttesét fogadják. A sárga-kékek 4 ponttal állnak az élen a második helyezett BKV Előre előtt,
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC