Albérletbe költözik a Tiszafüred - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Albérletbe költözik a Tiszafüred

Juhász Gergely - 2021. May 14. Friday 16:28
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: tiszafuredivse.hu
ÍME, A TISZAFÜRED HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Miközben három bajnoki forduló hátra van a 2020-21-es harmadosztályú bajnokságból és csapatunk kétszer is vendéglátóként fogadja ellenfelét, javában zajlik a Lipcsey Elemér Sporttelep felújítása. A munkálatok most abba a fázisba érkeztek, hogy kénytelenek vagyunk “albérletbe” költözni.
 
Túl vagyunk a világítás felújításán, az iskola felőli kerítés megépítésén, a vendégszektor ülőhelyeinek kialakításán és készül a lelátó befedése is – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás. – Ennek a projektnek az utolsó fázisa, a füves pálya felújítása, mely már nem volt tovább elodázható. Mivel májusban mindössze két hazai meccsünk van úgy döntöttünk, hogy most kezdjük el a gyepszőnyeg cseréjét. A kivitelező június közepére ígérte a munkálatok befejezését, attól kezdve 6-8 hét kell, hogy megerősödjön a fű, így a következő szezon elején, augusztus közepén, végén visszaköltözhetünk a sporttelepre. Ha szükséges, a 2021-22-es évad első néhány fordulójában felcseréljük majd a pályaválasztói jogot.
 
Mi lesz az idei szezonból hátra lévő két hazai meccsünkkel?
 
A hét végén, május 16-án Gyöngyösön fogadjuk az SBTC együttesét, a Kömlei Károly Sporttelep körülbelül félúton van Tiszafüred és Salgótarján között. Bízunk benne, hogy a kiesés szempontjából döntő fontosságú meccsen idegenben is otthon érezzük magunkat és sok szurkolónk elkísér minket a mérkőzésre. A zárófordulóban sorra kerülő, BVSC elleni, reményeink szerint tét nélküli találkozót Jászberényben rendezzük meg.
 
Csapatunk tehát vasárnap, 18 órakor Gyöngyösön fogadja az SBTC gárdáját."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!