nb1.hu

Akaraterővel pótolnák a hiányosságokat

Jászberény – Idegenben még nyeretlen a csapat.

Hazai pályán veretlen, idegenben viszont nyeretlen négy forduló után az NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény, amelynek vezetőedzője szerint olyan csapat formálódik jelenleg, amely akarattal pótolja a hiányosságokat.

 

„Új csapatot építünk és ez mindig rizikóval jár. Ezzel tisztában voltunk mindannyian, így nem is határoztunk meg pontos célkitűzést” – nyilatkozta klubja honlapjának az idény eleji célokról Gelei Károly. – Szeretnénk minél jobban szerepelni, szeretnénk minél közelebb lenni az elejéhez, de ennyi és nem több. Úgy tűnik, összetartó, jó társaság formálódik az öltözőben, mely küzdőszellemével, akaraterejével pótolja hiányosságait. Bár a rajtunk nem sikerült rosszul, helyén kezeljük az eredményeket. Nehéz szezon elé nézünk, hiszen nagyon kiegyenlített a mezőny, de azt ígérhetem, minden meccsen csúszni, mászni fogunk a sikerért – közölte a szakember.

 

Geleiék legutóbb Jászberényben szerepeltek, s győzték le 1-0-ra a Balassagyarmatot, szombaton viszont a három vereség után nyerő Tiszaújváros vendégei lesznek.

 

„Természetesen nem feltartott kézzel megyünk a hét végi meccsre, idegenben is szeretnénk pontot, pontokat szerezni. Az akaratunkon nem fog múlni!” – mondta az 5. fordulóval kapcsolatban Gelei.

 

Jegy nélkül mentek be az ultrák – büntetett az MLSZ – NB3.hu

Jegy nélkül mentek be az ultrák – büntetett az MLSZ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC