nb1.hu

Akaratból több kell a menekülőnél

Sérülések nehezítik a dolguk.

Bár a télen még úgy tűnt a kieséstől nem igazán kell majd félnie az Egernek, tavasszal pocsék formát mutatnak. Legutóbbi 5 meccsükön zsinórban kikaptak, sőt, a nyolc tavaszi meccs során csak kétszer tudtak diadalmaskodni, ráadásul több súlyos vereségbe is belefutottak.
A gödörből most a bajnoki címben még reménykedő ESMTK ellen kellene kimászniuk, ami közel sem lesz egyszerű feladat, ráadásul egy vereség már tényleg a szakadék közelébe sodorhatja őket, igaz a hátralévő meccseken még közvetlen riválisokkal is találkoznak.
Vitányi László reménykedik benne, hogy sérülések miatt megtizedelt csapata végre ismét diadalmaskodni tud, és bár az akaratot nem hiányolta csapatából, most még többet vár majd tőlük.
 
– Bár az akarással egy-két mérkőzést kivéve nem volt problémánk, azt gondolom a múlt héten ebben a tekintetben a legjobb formánkat hoztuk, sokat adtunk bele. Mivel ez ponttal nem járt, egyértelmű, hogy még többet kell! A hangulatot jobbnak érezzük, mint egy hete, a srácokkal tartottunk egy “kibeszélős” félórát, reméljük segített. Fekete, Nagy, Vajda, Kaszás a héten még nem edzett, továbbra is sérült. Busai eltiltását fogja tölteni hétvégén, a többi sérült a mai nap szerint játékra alkalmas. A DVTK ellen Antal Zsoltit sérülés miatt kellett lecserélnem, de könnyített edzésmunkát már végez, reméljük, hétvégére felépül! Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de feltett szándékunk, hogy ne nulla ponttal térjünk haza – nyilatkozta Vitányi László vezetőedző.

null

null

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC