nb1.hu

Aggasztó gólhiány a megyeszékhelyen

Élcsapat ellen szakítaná át a gátat a házi gólkirály.

Már korábban írtunk róla, hogy a kiesés ellen harcoló Szekszárdi UFC-nél nagyon hiányoznak a gólok, amit a vezetőedző, Kvanduk János a télen egy új, legalább NB III-as tapasztalattal rendelkező támadóval orvosolt volna. Végül viszont csak a megye II-es Mórágytól érkezett Tóth Tamás, akinek még fel kell vennie a ritmust, legutóbb pedig eltiltás miatt nem állt rendelkezésre, a sajátnevelésű fiatalok pedig nem kezdtek még termelésbe.
 
Mindeközben a csapat házi gólkirálya jelenleg az a Fejes Péter, aki a legutóbbi Iváncsa elleni találkozón negyedik szezonbeli találatát szerezte büntetőből. Tavaly egyébként Fejesnek is jobban ment, 15-ször zörgette meg az ellenfelek hálóját. Igaz, idén sokáig medencesérüléssel is bajlódott.
 
– Az utóbbi meccseken megvoltak a helyzeteink, de nem használtuk ki azokat – nyilatkozta a Hajrá focinak Fejes. – Sok fiatal játszik a csapatunkban, akiknek még be kell épülniük. Iváncsán is legalább féltucat helyzetünk volt, egyszer a kapusra vittük a labdát, de kimaradtak a ziccerek. Szombaton a SZEOL-t fogadjuk, azt nem mondom, hogy ellenük kezdjük el a felzárkózást, de jó lenne biztató eredményt elérni, ami lendületet adna a folytatáshoz. Szerintem a középmezőnyben a helyünk, csak szakadjon át végre a gát!
 
A múlt heti mérkőzést követően a csapat trénere is úgy fogalmazott, ennél jobban már nem tudnak játszani, hiába irányítanak, a kapu előtt elfogy a tudomány.
 
A Szekszárdnak egyre égetőbb szüksége lenne azokra a gólokra és a velük járó három pontokra. Mindössze 5 ponttal előzik meg az utolsó helyen álló Paks II-t. Igaz, az előre lépéshez sem kellene sok. A PMFC egy, a Kecskemét és a Rákosmente 2-2 egységgel állnak előttük, tehát számukra kedvező eredményekkel, akár három pozíciót is előreugorhatnak. A SZEOL ellen viszont nyilvánvalóan rettentő nehéz dolguk lesz. A vendégségbe érkező csapat 37 ponttal fej-fej mellett áll a második helyen álló Szeged-Grosics Akadémiával, és csak egy lépésnyire van az első helytől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC