nb1.hu

Adtak 25 percet, de nem született döntés

Érd - Meccs előtt nem fogadták volna el a végeredményt.

A Csornai SE hamar vezetést szerzett, de az Érdi VSE végig küzdött az egyenlítésért, majd a második félidő első perce után már a vezetésért, viszont Limperger Zsolt alakulata nem tudta megszerezni a három pontot jelentő találatot, így 1–1-es döntetlennel zárt.

Hidegzuhanyként kezdődött a Csorna elleni mérkőzés az érdiek számára, akik nagy lendülettel nyitottak, ám a hatodik percben egy jobboldali támadás után Czanik Károly jó ütemben indította Serfőző Bencét, aki sikeresen vette be Kertész Ferenc kapuját. Az érdiek a hátrány miatt feszültté váltak és ugyan próbáltak egyenlíteni, de a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is kihagyták, így Koós Gábor baloldali beadás utáni fejese is elakadt Dénes Zsoltban. A szünet előtt pedig les miatt érvénytelenítették az érdiek egyenlítő gólját.

Azonban ami az első félidőben nem jött össze, a másodikban egy perc alatt összejött, a Kalmár Domonkost váltó Balázsovics Máté egy pazar érdi támadás után Koós Gábortól kapott labdát és első labdaérintéséből egyenlített (1–1). A folytatásban hiába nyomtak az érdiek, hol Koós Gábor, hol Kelemen Patrik, hol Melczer Vilmos lövésébe blokkoltak bele a masszívan védekező vendégek, akik ugyan saját térfelükre rendezkedtek be, de így is több veszélyes kontrát vezettek, viszont a kapura egy Simon András-lövést leszámítva nem voltak veszélyesek.
„Úgy éreztem, hogy a csapat sokkal motiváltabban érkezett ki a második félidőre, mint az elsőben volt. Én is úgy érkeztem, megpróbáltunk győzni, de sajnos ez csak egy döntetlenre volt elég. Hiányzott a második gól, játékban sikerült jó teljesítményt nyújtanunk, de a következő meccseken csak a győzelem az elfogadható” – értékelt az első labdaérintéséből egyenlítő Balázsovics Máté.

„Meccs előtt nem fogadtam volna el, hogy egy-egyet játszunk a Csornával. Adtunk huszonöt percet a Csornának, ők jobban pörögtek, mert fontos volt nekik a pontszerzés vagy a győzelem. A második húsz perc már rendben volt. A második félidőben sem volt sok helyzete az ellenfelünknek. Ha van egy kis szerencsénk és a játékvezető igazságosabb, akkor talán megnyertük volna a meccset. Harcos meccs volt, utólag pedig azt mondom, hogy igazságos az iksz” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

„Bravúrt értünk el ezzel az eredménnyel, hiszen hét közben is játszottunk, ez meglátszott a lábakon és fejben sem voltunk annyira frissek. Amit elterveztünk, azt a fiúk maximálisan betartották. Úgy érzem, megérdemelten szereztünk egy pontot” – mondta a Csornai SE élén négy meccséből hármat megnyerő Takács Gábor, aki az érdiek elleni döntetlennel vesztette el hibátlan mérlegét.

Az érdiek legközelebb a bajnokság 27. fordulójában, május 12-én, 17 órakor a Pápai Perutz FC vendégeként lépnek pályára.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
Érdi VSE–Csornai SE 1–1 (0–1)
Érd. V: Szigetvári Márk (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán)
Érdi VSE:
Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. (Tárkányi, 81.) – Koós, Pallagi, Melczer (Kónya B., 78.) – Kalmár (Balázsovics, a szünetben), Kelemen P., Németh G. V.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Csornai SE: Dénes – Füredi, Hajba, Nagy Sz., Litresics – Kelemen M., Czanik, Kerékgyartó – Simon A. (Horváth M., 78.), Németh B. (Pataki R., 55.), Serfőző (Kovács L. B., 62.)
Vezetőedző: Takács Gábor
Gól: Balázsovics (46.), ill. Serfőző (6.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC