Aczél Zoltánék helyi legendákkal jelentettek be új igazolásokat - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Aczél Zoltánék helyi legendákkal jelentettek be új igazolásokat

NB3.hu - 2023. January 11. Wednesday 12:21
Három új játékossal bővült a III. Kerület kerete.
Kép forrása: III. Kerületi TVE/Facebook
Az NB III Nyugati csoportjában a III. Kerületi TVE 20 meccs alatt 36 pontot szerzett, így az ötödik helyen telelhet. A klub a Facebookon számolt be arról, hogy Borbély Bence, Szabó Dominik és Török László személyében három új játékossal bővült Aczél Zoltán gárdája. Érdekesség, hogy a futballistákat klublegendák (Lendvai Péter, Lilik József, Tordai Balázs) is köszöntötték.
 
Íme a Kerület közleménye:
 
"Fogadjátok szeretettel csapatunk három új tagját, Borbély Bencét, Szabó Dominikot és Török Lászlót. Bencééket egyesületünk három korábbi játékosával, klublegendájával köszöntöttünk. Ez egyúttal egy kezdeményezés is, szeretnénk közelebb hozni szurkolóinkhoz ennek a nagy múltú klubnak a történelmét, többek között a korábbi játékosaink, edzőink segítségével. 
 
Borbély Bence posztját tekintve csatár, a Kelen csapatától érkezett hozzánk. Bencét, Lendvai Péter köszöntötte, akit szurkolótáborunk jól ismer, 1995-től 1999-ig játszott a Kerületben, tagja volt az NB I-et megjárt csapatunknak, majd később másfél éven keresztül az első csapat vezetőedzője is volt. Hogy nem szakadt el klubunktól, azt jól mutatja, hogy fia, Péter jelenleg az U12-es csapatunkat erősíti.
 
Szabó Dominik posztját tekintve szélső és a Kozármislenytől igazoltuk. Dominikot Lilik József köszöntötte, akit szintén nem kell bemutatnunk, hiszen 1990-től 1994-ig játszott klubunkban, majd több mint két évtizeden át edzőként erősítette a Kerületet, többek között az első csapat szakvezetőjeként is. 
 
Török László belső középpályás és a Szentlőrinc csapatától érkezett Óbudára, őt Tordai Balázs üdvözölte. Balázs is TVE-legenda, 1994-től 2000-ig volt klubunk játékosa. Ő is játszott a mára legendássá vált, NB I-et megjárt csapatunkban, 2021-től pedig fia, Tordai Balázs Márk öregbíti a Tordai nevet egyesületünknél. 
 
Bence, Dominik és Laci, Isten hozott benneteket Óbudán, sok sikert kívánunk mindhármatoknak! Ami pedig Legendáinkat illeti, hálásak vagyunk, hogy személyesen üdvözöltétek újonnan érkezett játékosainkat, köszönjük!"
 

A III. Kerület az év első bajnokiját február 12-én vívja, ekkor a Puskás Akadémia második csapatát fogadja. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!