nb1.hu

Aczél Zoltán elmondta, miért borzasztóan csalódott – reakció

Nem akart panaszkodni.

Az NB III Nyugati csoportjában vasárnap a III. Kerület a Balatonfüredet fogadta. Sokáig úgy festett, hogy Aczél Zoltán csapata begyűjti a három pontot, hiszen már 3-1-re is vezetett, ám a fürediek Róth István duplájával egalizáltak, a találkozó 3-3-as végeredménnyel zárult.
 
Aczél Zoltán elmondta a Kerület hivatalos oldalának, sok hiányzója volt, de nem akart panaszkodni.
 
"Én nem azok közé az edzők közé tartozom, aki panaszkodnak, de azért az is tény, hogy erre a mérkőzésre nagyjából 12 egészséges játékosom maradt, plusz egy törött kezű Kulcsár Dávid ült a kispadon, akinek elvileg nem is szabadna játszania, valamint három fiatal. A többiek sérültek, vagy sérülésből térnek vissza és még nincsenek olyan edzettségi állapotban, hogy játékra alkalmasak legyenek. Volt izomsérültem, volt, aki szakadással bajlódott, törések, betegség. Ilyenkor mindenki azt várná, hogy az ember panaszkodik, de nem panaszkodom mert azok, akik pályára léptek, azok kimondottan jó futballt csináltak. Voltak persze hibák, de hát ez most egy felforgatott csapat volt, hiszen vannak posztok, amelyekre nincsen vagy nem volt megfelelő játékosom, de ez nem jelenti azt, hogy nem futballoztunk jól, dinamikusak voltunk, kombinatívan játszottunk. Az ellenféltől is azt kaptuk, amire vártunk, egy előrevágott labdából indult az az akció, amelynek a végén büntetőből kaptunk egy gólt. Ennyi volt, igazából, illetve a félidő végén még egy büntető, ami nem volt tizenegyes, nem tudom, hogy a játékvezető mit látott. Szóval ezeken kívül sokat nem rúgott kapura az ellenfél, de hát ez is egy filozófia" – mondta a tréner.
 
Aczél azt is hozzátette, hogy ez egy agyonnyert meccs volt, mégis csak egy pontot szereztek, emiatt pedig nagyon csalódott. 
 
"Ami minket illet, megint volt rengeteg helyzetünk, ötször-hatszor a kapusba rugdostuk a labdát, jobbnál jobb helyzeteket hagytunk ki, ezek hibák persze, viszont mutatják is, hogy ez a csapat akar, hogy fut, hogy dolgozik. Aztán jött a második félidő, amit 10 perc alatt lerendeztünk, rúgtunk két gyönyörű szép gólt, és még azt követően is volt vagy három 100 százalékos helyzetünk, amit nem használunk ki. A meccs eldőlni látszott, poszthiányosan, de ennek ellenére kimondottan dinamikusan, kreatívan, gyorsan játszottunk, volt olyan labdakihozatalunk, amikor 15 másodperc alatt eljutottunk az ellenfél kapuja elé és ziccert alakítottunk ki. Persze azt is észre kell venni, hogy amit védekezésben egyénileg nyújtottunk, az egyszerűen elfogadhatatlan egy olyan csapattól, mint a Kerület. Sajnálom ezeket a hibákat, mert az ellenfél könyörtelenül kihasználta ezeket, de ugyanolyan nagy hiba az is, ha kihagyunk öt-hat százszázalékos ziccert. Összességében tehát nem láttam rossz futballt, de természetesen borzasztóan csalódott vagyok azért, mert egy agyonnyert meccset hoztunk döntetlenre" – mutatott rá Aczél Zoltán.
 
A III. Kerület csapata jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, a Balatonfüred pedig a 15. pozíciót foglalja el. 
 
III. KER. TVE – Balatonfüredi FC 3-3 (1-1)
Budapest, v.: Nagy.
III. KER. TVE: Kemenes – Elek (Kokenszky, az 50.), Preklet, Egerszegi, Vankó, Lapu (Kiss, a 64.), Kozics (Grabant, a 85.), Opavszky, Schuszter, Szalai  (Lulcsár, a 85.), Barczi. Edző: Aczél Zoltán.
BALATONFÜREDI FC: Sevinger – Farkas D., Eszlátyi (Bene, a 67.), Farkas B. (Jakab, az 56.), Róth, Lasz (Ott a 77.), Burucz, Szabó B. (Bartha, a 77.), Tóth G., Rádai, Géringer. Edző: Borgulya István.
Gólszerző: Barczi (32. – 11-esből), Elek (50.), Kozics (52.), ill. Szabó B. (9. – 11-esből), Róth (64., 78.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC