A visszavágás szele - revansra készülnek szombaton - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A visszavágás szele - revansra készülnek szombaton

Nagy Benjámin - 2019. March 22. Friday 15:01
Pikáns összecsapást rendeznek.
Kép forrása: erdivse.hu

 

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában ezúttal szombaton lép pályára az Érdi VSE, amely 15 órától látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen a TARR Andráshida SC-t. Idén immár másodszor fogadja az Andráshidát az Érdi VSE, igaz, Limperger Zsolt csapata nem szívesen emlékszik vissza az előző összecsapásra, hiszen százhúsz perc után tizenegyespárbajban búcsúztatta Kertész Ferencéket a Magyar Kupából a Zala megyei együttes, így ezt mindenképp feledtetni kell. Sőt, a két együttes őszi, hidai meccsét kell alapul venni, ahol a csapatkapitány tizenegyesvédése mellett az érdiek simán nyertek 3–0-ra.

A bajnokságot változatosan folytatta tavasszal Dobos Sándor együttese, hiszen a Sárvár FC elleni gól nélküli hazai döntetlen után Komáromban 2–1-es vereséget szenvedett, majd legutóbb, szintén honi környezetben 3–1-re verte a Mol Vidi FC második csapatát. A zalaiak ezzel továbbra is küzdenek a bennmaradásért, hiszen öt győzelmük és négy döntetlenjük mellett tíz vereséget számlálnak a bajnokságban, s a tizenharmadik helyet foglalják el. Az Érdi VSE jól kezdte a bajnokság második felét, a két csepeli együttes elleni győzelem után fordulatos találkozón szereztek egy pontot a BKV vendégeként Csiszár Zoltánék, így továbbra is magabiztosan állnak a táblázat második helyén.

– Van miért visszavágnunk az Andráshidának. Legutóbb egy olyan időszakban találkoztunk velük, amikor sok „bajunk” volt. Szeretnénk visszavágni és hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a jó játék és a három pont. Bízom benne, hogy mindenki egészséges lesz és a lehető legjobb csapattal tudunk kiállni. Figyelni kell a pontrúgásokra és a kontrákra, mert az Andráshidánál extrém módon veszélyesek a pontrúgások, arra próbálunk kellőképpen felkészülni – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Azon vagyunk, hogy lehetőség szerint legjobb formánkat nyújtsuk, sok helyzetes meccset játsszunk, de ismerve az Andráshida masszivitását, sokat kell azért tennünk, hogy könnyű győzelem legyen. De ebben az osztályban nincs könnyű mérkőzés! – tette hozzá.

 

A március 23-án, 15 órakor kezdődő találkozót Szabó Levente vezeti, segítői Máyer Gábor és Szarvas László lesznek.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!