nb1.hu

A Vasastól igazolt az Eger, újabb érkező a DEAC-nál

Hivatalos bejelentések.

EGER
Új igazolásaink közül ezúttal az Egerben nevelkedett Juhász Gergővel ismerkedhetünk meg, aki a Vasas Kubala Akadémiából  érkezett.
 
Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?
 
A volt edzőm Székely Károly segítségével kerülhettem ide vissza, hiszen pályafutásom kezdetét is itt kezdtem szülővárosomban.
Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?
 
Egerben kezdtem el a pályafutásomat, majd a Vasas Kubala Akadémián nevelkedtem.
Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?
 
Nagyon jól érzem magam, az első perctől kezdve mindenki nyitott volt és kedves. Úgy érzem nagyon hamar befogadtak, aminek nagyon örülök. Nagyon segítőkész és támogató az egész csapat és az edző is.
Mit vársz a csapattól a szezon végére?
 
Mindenképp a tabella elejére várom a csapatot, de a bajnoki cím lenne a cél, amiért mindent megfogunk tenni. A sok edzésnek, meccsnek, edzőmeccsnek meg lesz az eredménye.
Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!
 
DEAC
Al-Sheraji Rauf Mohamed a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán is szépen veszi az akadályokat.
 
A DEAC vezetősége Al-Sheraji Rauf Mohameddel is megállapodott, a 19 éves futballista egy évre szóló szerződést írt alá. Új játékosunk az előző idényt az NB III-ban szereplő Dunaújvárosban kezdte meg, majd szeptember közepétől a DASE alakulatát erősítette. A megye I-es gárdában nem fukarkodott a találatokkal, tizenöt bajnokin tizenegy alkalommal köszönt be.
 
“Az együttes sikeres szereplése a fontos, ehhez pedig meccsről meccsre jó teljesítménnyel akarok hozzájárulni. Dunaújvárosban nevelkedtem, rengeteget tanultam ott, a folyamatos fejlődésnek hála pedig a felnőtt csapatban is bemutatkozhattam. Az újvárosi időszakomról a mai napig kellemes emlékeket őrzök. A DEAC-ban remekül érzem magam, kedvesen fogadtak a srácok, és az elmúlt hetek során több baráttal is gazdagodtam. Balszélsőként tudom leginkább kamatoztatni az egyik legnagyobb erényemet, vagyis a gyorsaságomat. Az ötvédős rendszerben kicsit többet kell védekeznem, de ez sem jelent problémát” – nyilatkozta Rauf, akinek a szülei jemeniek, de ő már Magyarországon született, ennek köszönhetően folyékonyan beszéli a nyelvünket. Érdekesség, hogy a harmadosztályban 2018. szeptember 30-án debütált a Hódmezővásárhely-Dunaújváros összecsapáson, ekkor mindössze 16 esztendős volt.
 
A tehetséges labdarúgó a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán is kitesz magáért, ezt támasztja alá az ötös átlaga, amit idén produkált.
 
“Édesapám orvos, az ő példája is befolyásolt a felvételi során. Azt tapasztalom, hogy a páciensei nagyon megbecsülik a munkáját, és ez rám is motiválóan hat. Eddig nem okozott gondot a futball és a tanulás összeegyeztetése, de most jön a második év, ami sokak szerint a legnehezebb lesz” – mutatott rá Al-Sheraji Rauf Mohamed, akinek ha most kellene választania, akkor a diploma megszerzése után sebészként szeretne segíteni a bajba jutott embereknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC