nb1.hu

A szurkolók nagy kedvence visszatért a kiesőhöz

Öt és fél évet már lehúzott régi-új csapatánál.

Markó Ádám újra a Cegléd csapatát erősíti. A futballista az előző szezonban a Kecskemétben futballozott. Íme a ceglédiek közleménye Markó Ádám visszatéréséről:
 
"Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a korábbi közönségkedvenc Markó Ádám újra Ceglédre igazolt!
 
Ádám Szegeden született, majd a Dunaújváros közbeiktatása után a Kiskőrös megye I-es csapatában futballozott egészen 21 éves koráig, amikor a Győri ETO NB II-es csapatába igazolt. Itt 9 mérkőzésen lépett pályára. A következő szezont már Cegléden kezdte, első évében 25 mérkőzésen lépett pályára, négy gólt szerzett. Városunkban végül 5 és fél szezont töltött, ez idő alatt 133 mérkőzésen lépett pályára és 18 gólt szerzett.
 

null

null

A ceglédi évek után Tiszakécskére került, ahol először megye I-es, majd NB III-as bajnok lett. A harmadosztályban 28 mérkőzésen 3 gólt szerzett a Tisza-partiaknál. Az előző szezont Kecskeméten töltötte, 29 mérkőzéséből mind a huszonkilencen kezdőként lépett pályára, 3 találatig jutott.
 
Ádám pályafutása során 111 NB II-es és 88 NB III-as találkozón szerepelt. Ceglédi színekben eddig 19 gólt szerzett hivatalos mérkőzésen.
 
A ceglédiek szimpátiáját remek, alázatos játékával, jó rúgótechnikájával és szerény jellemével nyerte el. Biztosak vagyunk benne, hogy szurkolóink nagy örömmel fogják fogadni visszatérését.
 
Markó Ádám egy éves szerződés írt alá klubunknál. Üdv újra Cegléden Ádi!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC