nb1.hu

A szív diadala: a 94. percben nyert a Kecskemét – REAKCIÓK

A szekszárdiak szerint nem érdemeltek vereséget.

 

A KECSKEMÉT NB3.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

 

"A KTE HUFBAU a bajnokság nyolcadik fordulójában Szekszárdon lépett pályára, ahol csapatunknak alaposan meg kellett küzdenie a három pontért egy lelkesen küzdő, keményen futballozó csapat ellen.

 

Bő tíz percen át jobbára a mezőnyharc dominált, de az már ekkor is látszott, hogy az öt meccs óta pontot sem szerző hazaiak kettőzött bizonyítási vággyal léptek pályára ellenünk. Az első helyzet Péter előtt adódott, ám közeli lövése Mészárososban lassult le, majd tisztáztunk. Egy perccel később Károly tekert rá egy szabadrúgást, amit Mityók hatalmas bravúrral kapott ki a fickából. A 15. percben végül megszereztük a vezetést, egy beadás után ide-oda pattogott a labda, a lecsorgót végül Jakab lőtte jobbal a léc alá (0-1). A mérkőzésen ezt követően inkább a küzdelem dominált, kisebb lehetőségeink ugyan adódtak, közben a hazaiak néhány átlövéssel próbálkoztak, amik szintén kevés veszélyt hordoztak magukban. A szünet előtt mégis sikerült egyenlíteniük, egy szöglet után Mayer eszmélt a leghamarabb a szabad labdára, amit közelről a kapuba vágott (1-1).

 

Fordulás után továbbra is lelkesen küzdött a Szekszárd, noha közben kapust is cserélniük kellett, ez az agresszív és kemény játék arra volt elég, hogy sokáig ne is nagyon alakuljon ki helyzet a meccsen. A 68. percben szerencsénk is volt, hiszen Wirth éles szögből hatalmas kapufát rúgott, Mészáros ekkor már verve volt. Az ivószünet után érezhető volt, hogy egyetlen gól mindent eldönthet, és ezt mindkét csapat szeretné megszerezni. Az utolsó tíz percben ehhez már mi álltunk közelebb, a 80. percben Jakab egy szép szóló végén a lécet találta el, majd a 89. percben Gál fejesét kellett fognia a kapusnak. Gál végül a hajrában mennybe ment, hiszen a négy perces hosszabbítás utolsó pillanataiban Tóth végezhetett el még egy nagy bedobást, ami a kapusról védőnk elé pattant, ő aztán jobbal a jobb alsóba lőtt, három ponthoz juttatva a csapatot (1-2).

 

Szekszárdi UFC – KTE HUFBAU 1-2 (1-1)

NBIII. közép csoport, 8. forduló

SZUFC: Mityók (Szűcs 53.) – Fekete, Márton, Mayer (Fejes 81.), Arena, Kvanduk, Rácz, Németh, Gellért, Wirth (Lékó 85.), Péter.

KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Ludasi (Szalai G. 59.), Károly, Vágó – Lukács (Pantelisz 46., Szalai J. 6.8), Tóth, Jakab.

Gól: Mayer (45.) ill. Jakab (15.), Gál (94.)

 

Dienes Pál (Szekszárdi UFC): Idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk a Kecskemét ellen. Hogy pont nélkül maradtunk, az leginkább azon múlt, hogy nem tudtunk előnybe kerülni a mérkőzés folyamán, noha adódtak lehetőségeink. Mezőnymunkában felvettük a versenyt, időnként jobban is játszottunk, de a futball ilyen, a 94. percben is eldőlhet a pontok sorsa, a Kecskemét rúgott két gólt, így megnyerte a mérkőzést. Ezzel együtt úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget.
 

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Azt mondtam előzetesen is, hogy ez nem lesz egy könnyű mérkőzés, így is lett. Vezettünk 1-0-ra, sajnos a legrosszabbkor, az első félidő végén aztán kaptunk egy pontrúgás gólt, utána a második félidőben nem igazán tudtuk feltörni a Szekszárd védelmét. A szív diadala volt ez a mai. Azért volt fontos, hogy így is nyerni tudtunk, mert ez is azt bizonyítja, hogy soha nem szabad feladni! Bebizonyította a csapat, hogy tud küzdeni is!  

 

A KTE HUFBAU szerdán ismét hétközi meccset játszik, 18:00-kor a Monort fogadjuk a Széktói Stadionban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC