nb1.hu

A Stoke City-nél nevelkedő, korosztályos válogatott kapussal erősített a HFC – reakció

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A HÓDMEZŐVÁSÁRHELY BEJELENTÉSE:
 
"Izgalmas és mozgalmas heteken van túl a Hódmezővásárhelyi FC. Nem csak a pályán és az edzéseken zajlik gőzerővel a munka, hanem a háttérben is, hiszen a nem rég bejelentett távozóink mellett természetesen érkezőink is lesznek.
 
A sort kezdjük egy igazi nagy dobással, amit Deczki Máté esetében akár szó szerint is érhetünk. Deczki a kapuba érkezik a maga 194 centiméterével. A 22 éves hálóőr most a DVSC-től érkezik, az előző szezonban a DEAC-nál játszott kölcsönben, ám több évet töltött az angol Stoke City-nél, ahol a korosztályos csapatoknak volt fontos tagja, az U18-as Premier League bajnokságban közel 2000 percet töltött a kapuban.
 
"A futball alaptörvénye: Végy egy jó kapust! Azt gondolom, Deczki Máté személyében ezen a poszton is tovább erősödünk, hiszen Máté kiváló adottságokkal rendelkezik, ami ezen a poszton elengedhetetlen. Profi hozzáállású, remek képességű játékos, aki nemzetközi rutinnal is rendelkezik és többszörös utánpótlás válogatott. Szerencsére jó kapcsolatot ápolok Máté menedzserirodájával, így sikerült őt Hódmezővásárhelyre csábítani" – fogalmaz Szűcs Róbert sportigazgatónk.
 
Máté már a gyakorló mérkőzéseken is remek benyomást tett ránk és ezúton is sok sikert kívánunk neki a Hódmezővásárhelyi FC-nél!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC