nb1.hu

A saját sorozatát folytatná, az ellenfélét megszakítná a PMFC

Pécs – Fontos meccs vár a csapatokra.

Íme, a pécsiek meccsfelvezetője:

 

„Október 21-én, szombaton 14:30-tól a megyei rivális Szentlőrinc SE együttesét fogadja a PMFC a Stadion utcában. Az NB III Közép-csoport 11. fordulójában Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk folytatná hat meccse tartó győzelmi sorozatát, ezzel együtt megszakítanánk a legutóbbi három összecsapásukat megnyerő lőrinciek szériáját.

 

Nem kicsi a tét a szombat kora délutáni baranyai rangadón, hiszen a két csapatot csupán három pont választja el egymástól a ranglétrán. A pécsiek jelenleg a tabella második helyét őrzik, egy ponttal lemaradva az elsőtől. míg Turi Zsolt tanítványai az ötödik pozíciót foglalják el. Sűrű a bajnokság élmezőnye, rendkívül fontos lenne egy újabb hazai győzelem.

 

A mecsekaljaiak az eddig lejátszott tíz forduló során háromszor szenvedtek vereséget, hét ízben viszont győzni tudtak. A mieink eközben mindenkinél több gólt szereztek, egészen pontosan huszonhetet. Emellett viszonylag kevés esetben, csupán tizenegyszer kellett a saját hálónkból kihalászni a labdát. Így aztán nem meglepő, hogy Kónyá Dávidéké a legjobb gólkülönbség az NB III Közép-csoportjában.

 

El kell ismerni, a korábbi pengés futballistánk, Turi Zsolt által vezényelt Szentlőrinc SE is remekül szerepel a bajnokságban. Hat siker mellett négy vereség szerepel a nevük mellett. Tizenkilenc rúgott góljukra tizenegy esetben érkezett válasz. A szintén piros-fekete színezetű gárda eddigi öt idegenbeli fellépéséből kettőt tudott megnyerni, háromszor viszont pont nélkül maradtak.

 

Ahogy a PMFC, úgy a Szentlőrinc is minden eddigi fellépésén szerzett legalább egy találatot, emiatt valószínűleg nem lesz gólnélküli döntetlen az egymás elleni derbi. Sőt, remélhetőleg a pontosztozkodástól is eltekintenek a felek, ami azt jelentené, hogy valamelyik gárdának megszakad a sikerszériája. Arra bíztatjuk drukkereinket, hogy legyünk minél többen a lelátón és szurkoljuk ki együtt a PMFC zsinórban hetedik győzelmét!

 

A belépőjegyeket október 21-én keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 13:30-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, míg 14 év alatt és 65 éves kor felett díjtalan a meccs megtekintése.

 

NB III Közép-csoport, 11. forduló
2017. október 21., szombat, 14:30
PMFC – Szentlőrinc SE
Pécs, PMFC Stadion”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC