nb1.hu

A Puskás Akadémiától igazolt tehetséget a Kecskemét

Profi nyilatkozattal mutatkozott be.

 

A Kecskeméti TE közleménye:

 

"Fiatal játékossal bővült a Kecskeméti TE kerete, Fehér Csanád személyében egy Puskás-Suzuki Kupa ezüstérmes, illetve korosztályos bajnok játékost igazoltunk Felcsútról, aki már a felkészülés eleje óta velünk van.

 

Fehér Csanád Martfűn kezdett el futballozni, ahonnan a Szolnoki MÁV érintésével került végül Felcsútra 2015-ben. A Puskás Akadémia kötelékében négy szezont töltött el, ezalatt egyszer bajnoki címet ünnepelhetett, míg háromszor második lett csapatával a NBI-es korosztályos bajnokságban. Új játékosunk ott lehetett idén a rendkívül rangos Puskás-Suzuki Kupán is, ahol végül a döntőben győztes Flamengo mögött második helyen zártak a felcsútiak. Fehér Csanádra főleg a védelem közepén számított a felkészülés alatt Zoran Kuntics.

 

Ifjoncunk természetesen nagyon várja már, hogy a felnőttek közt debütáljon: „Egy sikeres próbajátéknak köszönhetően igazolhattam a KTE-hez. A célom az volt, hogy minél hamarabb be tudjak csatlakozni a felnőtt futballba. Abban látom a fejlődés útját, ha olyan játékosokkal szerepelhetek együtt, akik már magasabb osztályban is futballoztak. Tőlük mindenképpen lehet tanulni. Kecskeméten ehhez minden adott, illetve ahhoz is, hogy a célunkat megvalósítsuk, ami az első három hely valamelyikének a megszerzése. Mindenki elkötelezett a céljaink iránt, de a szakmai stábot külön kiemelném, mert mindent megtesznek azért, hogy ott legyünk a dobogón. Az egyéni célom az, hogy minél több játékperchez jussak, mely során kiegyensúlyozott, magabiztos játékot szeretnék nyújtani.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC