A PMFC játékosa egy sorral feljebb került, gólfelelős lett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A PMFC játékosa egy sorral feljebb került, gólfelelős lett

NB3.hu - 2016. December 03. Saturday 10:49
Pécs – Bodor Márkótól várják a gólokat a vörös-feketék.
Kép forrása: pmfc.hu

Hivatalosan véget ért ugyan az NB III Közép-csoportjának őszi szezonja, de a téli szünet előtt még rendeznek egy fordulót, amelyet a tavaszi kiírásból hoztak előre.

 

A közelgő pihenő nem jön jókor a lendületben lévő PMFC-nek, hiszen zsinórban négy győzelmet könyvelhetett el. Szombaton pedig az ötödiket is begyűjtené, ehhez azonban a Stadion utcába látogató Dunaharaszti MTK-t kell legyőznie.

 

– Mindenképpen be kell húznunk ezt az utolsó hazai mérkőzést – mondta Bodor Márkó a PMFC játékosa a klub honlapjának. – Nincs mese, nincs más variáció, nyerni kell és kész. A Dunaharaszti MTK ellen nagyon szép emlékeim vannak, hála Istennek az én gólommal tudtunk korábban ellenük nyerni. Visszagondolva lehetett volna simább is az a mérkőzés, de ha már azt nem sikerült, akkor majd a most hétvégit szeretnénk zökkenőmenetesen hozni – tette hozzá.

 

A mecsekaljaiaknál Habobás Gergő távozása és főleg Havasi Dániel sérülése miatt az utóbbi időben leginkább Bodor Márkótól várják a gólokat. A szezonban egyébként öt találatnál járó középpályásból a csatár pozícióba előrelépő focista igyekszik minél jobban megfelelni az elvárásoknak. Az év utolsó összecsapását sikerrel koronázná meg, lehetőség szerint góljainak számát is bővítené.

 

– Egyáltalán nem nyomja a vállamat a teher az új szerepkör miatt – folytatta. – Bevallom, eleinte azért még szoknom kellett, hogy feljebb tolva játszom, ugyanakkor úgy érzem, megbirkózom ezzel a feladattal is. Az utóbbi fordulókban szerencsére a gólok sem maradtak el. Nyilván ott igyekszem a legjobbamat nyújtani, ahol a szakmai stáb elvárja, de majd meglátjuk, mely poszton számítanak rám a továbbiakban. Addig is a maximumot próbálom kihozni magamból, meg persze gólt is szívesen lőnék még – mondta a 20 esztendős pécsi játékos.

 

Bodor Márkó egyébként úgy érzi, jól teljesítettek az őszi szezon során. Igaz, voltak hullámvölgyek és olyan mérkőzések, amiket hozniuk kellett volna. Szerinte nincs azonban még veszve semmi, hiszen karnyújtásnyira a dobogó, illetve vissza van még a szezon fele. Előzetesen azt is elmondta, hogy tavasszal minden meccsen oda kell majd tenniük magukat, menniük kell becsülettel, aztán kiderül, hogy miként alakul a feljutásért vívott harc.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!