A nyuszitól is ajándékot vár a tréner - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A nyuszitól is ajándékot vár a tréner

Kvanduk Bence - 2019. April 18. Thursday 19:07
Hiányzók, hibák... Nem köntörfalazott.
Nagyon rossz sorozatban az Eger, legutóbbi négy meccsükön is vereséget szenvedtek. Most a DVTK tartalékjai ellen javíthatnak, de ez közel sem lesz egyszerű, hiszen rengeteg hiányzójuk lesz, ráadásul terveik sem mind tudták beváltani. 
 
– Nagy, Vajda, Kaszás a héten még nem edzett. Fekete tegnap kocogott először. Farkas és Révész is tegnap mozgott először, de előbbinek meg kellett állnia, utóbbinak pedig fájdalmai voltak. Antal és Árvai sem edzett. Szóval hiányzó az van. Ráadásul nem vagyok elégedett a heti edzésmunkával és ráadásul mi is szerveztünk egy olyan edzést, ami nem érte el a célját, szóval edzői hiba is volt a héten. Mindettől függetlenül átérezzük a Diósgyőr elleni bajnoki jelentőségét és azon leszünk, hogy vasárnapra egyenesbe kerüljünk és a nyuszitól három pontot kapjunk ajándékba – nyilatkozta a mérkőzés előtt Vitányi László szakmai igazgató és vezetőedző.
 
A tétet tovább növeli, hogy közvetlen riválisok a gárdák, és a DVTK ledolgozhatja ellenfelével szemben hátrányát, ráadásul a csapatok a kiesés elől is menekülnének. Vitányi legénysége az elmúlt négy meccsen 11 gólt kapott, ami szintén nem adhat okot a bizakodásra, ahogy az sem, hogy ellenfelük győzelmi szériában van. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!