nb1.hu

A nyugati éllovas könnyedén hozta az MK-továbbjutást

Kondoros – A kondorosiak a mérkőzés után meghívták vacsorázni a kaposváriakat.

Ahogy arról beszámoltunk, szerdán az NB II-es és az NB III-as csapatok bizonyíthattak a Magyar Kupában. A nyugati csoport listavezetője, a Kaposvári Rákóczi 4-0-ra nyert a Békés megyei I. osztályban szereplő Kondoros otthonában – írja a klub hivatalos honlapja a beszámolójában.

 

A kaposváriak nem vették fél vállról a mérkőzést, már az ötödik percben vezetést szereztek Ludánszki tizenegyesével. Nyolc perccel később a jó formát mutató Lőrincz növelte a somogyi előnyt, a szünet után pedig szűk harmincpercnyi mezőnyjáték után előbb Hampuk talált be, majd Márton fejese alakította ki a végeredményt. A hazaiaknak a második félidőben adódtak lehetőségei: egyszer eltalálták a kapufát, a végén pedig Gyenes bravúrja óvta meg a góltól a Rákóczit.

 

Kondorosi TE – Kaposvári Rákóczi FC 0-4 (0-2)

Kondoros, 400 néző. V.: Csontos

 

Kondoros: Szólik – Süli, Vajgely, Hanyecz, Zsíros (Mihalecz, 46.), Kajtár (Márk, 67.), Borgulya (Rafaj, 77.), Lakatos, Harangozó, Takács, Péli. Vezetőedző: Janis János

Rákóczi FC: Gyenes – Vadas, Ludánszki, Petrók, Müllerlei –  Godzsajev, Márton – Kollega (Vajda, 46.), Hampuk, Kozics (Házi B., 62.) – Lőrincz (Zsivoczky, 62.). Vezetőedző: Házi László

 

Gólszerzők: Ludánszki (5.), Lőrincz (13.) Hampuk (74), Márton (82.)

Sárga lap: Hanyecz (4.), Süli (24.), illetve Godzsajev (30.)

 

Házi László (Kaposvár): – Örülök a magabiztos győzelemnek. Több lehetőséget is kihagytunk, de négy gólt szereztünk, így nem fenyegette veszély a sikerünket. Ma azok a játékosok kaptak bizalmat, akik eddig kevesebbet játszottak. Kulturált, sportszerű csapatot győztünk le; olyan együttest, amely futballozni akart, nem csak védekezni. A kondorosiak a mérkőzés után meghívtak minket vacsorázni, ezúton is köszönjük a vendéglátást!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC