nb1.hu

A nyitóforduló óta először talált be a középpályás

Nagyon elverték a ceglédieket.

Hatalmas pofonba szaladt bele a Cegléd Sényőn, 5-1-re nyert a hazai csapat és ebben nagy szerepe volt Kapacina Valernak.

Egy ötös rámolt be a Sényő a vendégcsapatnak, ebből két találatot szerzett Kapacina, emellett csak egy gólt kaptak. A szezon legerősebb formáját mutatta a hazai gárda és Kapacina a nyitóforduló után volt újra eredményes.
 
Kapacina így nyilatkozott a mérkőzésről, akit sűrűn összekevernek a testvérével Kevinnel:
 
,,Néha van egy kis keveredés ebből, de mi családon belül megoldjuk. Nagyon kellett már egy ilyen meccs nekem: a lefújást követően viccelődtünk is, hogy már nem is tudom, mikor rúgtam utoljára kettőt. Az az igazság, télen érkeztem a csapathoz, szereztem ugyan hat gólt és akadt is néhány jól sikerült mérkőzésem, de összességében kicsit zaklatott volt a tavaszi szezon, ettől én többet tudok. Ősszel eddig a gólok hiányoztak, most úgy érzem, végre átszakadt bennem egy gát! Valamiért jobban megy a csapatnak az ilyen a meccseken, holott mindenkit komolyan vesszük, de az élmezőny tagjaival szemben még jobban koncentrálunk. Amióta itt vagyok az előző, Jászberény elleni mérkőzésen éreztem először azt, hogy nincs igazi sanszunk, a vereség nem csak engem, mindenkit bosszantott. Ezúttal viszont mindenki a maximumot nyújtotta, minden stimmelt, így remélhetőleg most már elhisszük, nincs lehetetlen senkivel szemben sem! Mert én továbbra is örülök annak, hogy egy ilyen jó csapatban szerepelhetek, ez a győzelem pedig a teljes közösség sikere!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC