A munkahelye is bezárt a putnokiak alapemberének - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A munkahelye is bezárt a putnokiak alapemberének

Nagy Benjámin - 2020. April 18. Saturday 17:57
Pozitív váltás az ózdi kaland után.
Kép forrása: putnokfc.hu

 

Marczis Marcell, a Putnok saját nevelésű futballistája volt a klub honlapjának virtuális vendége. A jobbhátvéd az NB III Keleti csoportjának 8. helyén álló klubnál nem könnyű hónapok után volt alapember a tavaszi szezon megrendezett meccsein: korábban Ózdon játszott, a kizárás után váltott.

 

Az átigazolásban nagy szerepe volt az Ózd kizárásának, mivel nem volt csapatom. Bár volt még megkeresésem, de egyértelmű volt, hogy a Putnok mellett döntök. Korábban rendszeresen jártam ki a csapat hazai meccseire, de valahogy jobban szerettem volna a csapatban lenni, hogy a sikerekhez én is hozzá tudjak tenni, minthogy csak szurkoljak" - mondta a 22 éves játékos, aki a Sajóvölgye Focisulinál és Bánhorvátiban is játszott az ózdi és az újabb putnoki kaland előtt. "Ózd volt a legmeghatározóbb számomra, amikor heti 5 napon napi 2 edzéssel tudtuk fejleszteni magunkat" - fogalmazott.

 

Marczis főállásban dolgozik, így különösen nehezen érinti a jelenlegi helyzet. "Nagyon rosszul érintett ez a járvány mindenkit! Én a foci mellett dolgozok, de a munkahelyem is bezárt sajnos, és a szezon is szünetel. Szóval tényleg nagyon rossz ez a helyzet, de legalább több időt lehetek a családommal, szeretteimmel. Ki van adva számunka otthoni edzés munka, futás és erősítés a szinten tartás végett. Nagyon bízom benne, hogy mihamarabb újra indul a szezon!" - egyértelműsítette.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!