nb1.hu

A második félidőt inkább nem értékelte az Újpest edzője – reakció, videó

Állítólag az ellenfél is nagyon karcsú volt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Újpest FC II-Balassagyarmati VSE 0-4 (0-1)
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. Vezette: Zám L. (Bencze A., Milavecz P.)
Újpest FC II: Tomori – Bíró, Horváth B., Jimmy, Szűcs – Benyó, Radosevic, Lukáts, Varga B. – Place, Kenyeres. Csereként léptek pályára: Zábráczki, Bóna, Hajdi, Hugo, Jarolim, Gulyás, Racin, Laczik. Vezetőedző: Mundi Viktor.
Balassagyarmati VSE: Puporka – Koszó, Benkő-Bíró, Lami, Majzik – Gergely P., Ferkel – Lizák, Király O. (Romhányi, 60.), Tóth O. (Mátyás T., 46.) – Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor.
 
Gól: Lizák (2), Gergely P., Nagy T.
 
Mundi Viktor: – Egy jó csapat ellen játszottuk az első felkészülési mérkőzésünket, ahol az első félidővel maximálisan elégedett vagyok. Abban is voltak gyerekes megoldások, de azért egy stabil csapat benyomását keltettük. A második félidőt szakmailag nem nagyon szeretném értékelni, az nagyon gyengére sikeredett.
 
Nagy Tibor: – Ahhoz képest, hogy négy napja edzünk, meglepően jó állapotban vannak a fiúk. Oda is tették magukat. Úgy gondolom, hogy helyenként látványosan és jól játszottunk. Gratulálok nekik! Még most jön csak a munka eleje. Jó lenne, ha visszajönnének a betegek, mert így nagyon karcsúan vagyunk, de azt mondom, ez a mérkőzés ennek ellenére nagyon jó volt!
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC