nb1.hu

A Loki legendája megosztotta az átigazolási terveit

Zajlanak az egyeztetések.

Sándor Tamást nyugodtan nevezhetjük a DVSC egyik legendájának. A Loki-drukkerek egykori kedvence játékosként négyszer nyerte meg az NB I-et a debreceni csapattal. Sándor Tamás a visszavonulása után sem szakadt el a futballtól, jelenleg az NB III-ban szereplő DEAC vezetőedzője.
 
A cívisvárosi alakulat jelenleg a harmadik helyen áll az NB III Keleti csoportjában. A deac.hu oldalának Sándor Tamás értékelte az őszi idényt, emellett az átigazolási terveit is megosztotta.
 
Íme a DEAC közleménye:
 
"Húsz forduló már lepörgött az NB III Keleti csoportjában, a DEAC futballistái az előző hónapok során negyvenöt ponttal gazdagodtak, ennek köszönhetően a tabella harmadik pozíciójában tanyáznak. Sándor Tamás tanítványai eddig ötvenkétszer köszöntek be a bajnokságban, ettől több lőtt góllal (62) csak az éllovas Kazincbarcika büszkélkedhet. Az ellenfeleink húsz alkalommal tudták bevenni a kapunkat, a kapott találatok listáján a BKV Előrével állunk holtversenyben a második helyen, a Barcika hátsó alakzata 12-szer kapitulált.
 
– Ideálisan sikerült a felkészülésünk, ennek köszönhetően kiváló rajtot vettünk. A BKV Előrével vívott mérkőzésig gyakorlatilag nem volt bennem hiányérzet. Sajnos Papp Ferenc és Bényei Balázs személyében két rutinos kulcsemberünk dőlt ki a sorból. Aztán a folytatásban főleg a védelmünkből további játékosok sérültek meg, így gyakran kellett foldozgatni a hátsó alakzatunkat. A támadójátékunk megfelelően működött, ezt bizonyítja, hogy sok gólt szereztünk. A hiányzóink ellenére azért sem váltottunk hadrendet, mert elöl ilyen meggyőző produkcióval rukkoltunk elő. Mindent figyelembe véve szerintem megfelelő teljesítményt nyújtottunk az őszi idényben. Az aktuális helyezésünket reálisnak tartom, abban bízom, hogy a második BKV Előrét meg tudjuk előzni a végéig. A Kazincbarcika kiemelkedik a mezőnyből, az erejét a Magyar Kupában is bizonyította a Diósgyőr búcsúztatásával. Két találkozót sajnálok, az egyik a már korábban említett BKV Előre elleni ütközet, amelyen rászolgáltunk volna a pontszerzésre. A másik pedig az Újpest II-vel szembeni döntetlenünk, ekkor a kapu előtt nem tudtunk kellően hatékonyak lenni. Hogy melyik mérkőzésünket nevezhetjük a szezon eddigi csúcspontjának? Nem igazán tudok erre válaszolni, mivel szerencsére viszonylag gyakran futballoztunk jól – összegzett Sándor Tamás vezetőedző.
 
Labdarúgóink jelenleg a megérdemelt pihenőjüket töltik, ugyanis a pontvadászat február közepén folytatódhat. A szakmai stáb tagjai nem tétlenkednek, hiszen a téli programot próbálják összerakni.
 
– Január hatodikán vágunk bele az edzésekbe. A DVTK II elleni évzárót követő két hét az aktív pihenés jegyében zajlik, ezt követően pedig házi feladatokat kell elvégezniük a fiúknak. A terveink szerint minden héten lesz edzőmeccsünk, többek között a Sényővel, a Tiszaújvárossal és a kis Lokival is összecsaphatunk. A felkészülési találkozókon szeretnénk a fiatal reménységeinknek is bizonyítási lehetőséget adni. Érkezhetnek új játékosok hozzánk, mennek már az egyeztetések ezzel kapcsolatban. Főleg ifjú, tehetséges futballisták megszerzésében gondolkodunk. Az biztos, hogy “vakon” senkit sem fogunk szerződtetni, vagyis a kiszemeltek a tréningeken és az edzőmeccseken győzhetnek meg minket – zárta mondandóját a tréner."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC