A legmagasabb szintű NB III-as produktum - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A legmagasabb szintű NB III-as produktum - reakció

Kvanduk Bence - 2019. April 10. Wednesday 10:10
Az biztos, hogy rendkívüli formában az előretörő csapat.
Kép forrása: fuzesgyarmatisk.hu
Nagyszerű formában játszik az elmúlt hetekben a Füzesgyarmat. A 4. helyezett csapat legutóbbi három meccsét megnyerte, ráadásul a legutóbb a listavezető Szolnokot múlták felül 5-1-re, ami nem kis fegyvertény az elkövetkezendő csaták előtt. Nem is véletlen, hogy kimondottan örömteli hangulatban nyilatkozhatott a mérkőzést követően Boros Tibor szakmai koordinátor.
 
– Egész héten a terhet szerettük volna levenni a játékosainkról. Egy ilyen minőségű játék után talán csak annyit mondhatok, hogy ez maradéktalanul sikerült. Szakmailag eddig ez volt a legmagasabb szintű NB III-as produktum a részünkről – mondta a vezető.
 
Ezzel a győzelemmel nem csak egy nagy győzelmet könyvelhet el a csapat, hiszen a dobogósok nyakára is megérkeztek, már csak 3 pont a lemaradásuk az ESMTK-hoz és 4 a Szolnokhoz képest. Egyedül a még náluk is jobb formában teljesítő Jászberényen nem tudtak hozni. 
 
Legközelebb a kiesés elleni küzdelemben hatalmas erőket megmozgató DVTK II lesz az ellenfelük, de az ESMTK és a Szolnok is az alsó régióból kapott ellenfelet, így egyelőre nem valószínű, hogy előznek, de a futballban bármi megtörténhet.  
 
A mérkőzés videós összefoglalója a linkre kattintva elérhető.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!