nb1.hu

A Kozármisleny nyerte a megyei rangadót

Pécs - Nehezen, de behúzta a kötelezőt a Kozármisleny az új, pécsi otthonában.

A saját pályája felújítása miatt Pécsre költözött "albérletbe" a Kozármisleny. Új otthonában lejátszott első mérkőzésén a Szentlőrinc ellen léptek pályára. A papírforma biztos hazai győzelmet ígért, azonban ezúttal is igazolta magát a közmondás, mely szerint a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Reith Róbert csapata rendkívül fegyelmezetten védekezett, amivel megakadályozták a kozármislenyieket, hogy a korábban megszokott látványos futballjukat játsszák. Az első játékrészben kevés helyzetet sikerült kidolgozni, ennek köszönhetően gól nélküli döntetlen állással vonultak pihenőre a csapatok. A szünetben vélhetően reendet tett a fejekben Németh Zsolt vezetőedző, hiszen a második félidőben egy fokozattal feljebb kapcsolt csapata. A 77. percben a csereként pályára lépő Ihrig-Farkas Sebestyén szerezte meg a vezetést, a győzelmet pedig Nagy Krisztián hosszabbításban szerzett találata biztosította be. 

 

Kozármisleny–Szentlőrinc 2-0 (0-0)

Pécs, 300 néző. Játékvezető: Szommer

Kozármisleny: Helesfay – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis (Ihrig-Farkas, 57.) – Fenyvesi, Nagy E. – Beke (Puskás, 87.), Kirchner, Nagy K. – Gránicz (Sinanovics, 92.). Vezetőedző: Németh Zsolt.

Szentlőrinc: Ambrusics – Hajnal, Zámbó, Szilvási, Kalmár – Domonkos, Füredi, Reith Renátó (Bartal, 64.), Harsányi (Kovac, 72.) – Horváth P., Tóth M. Vezetőedző: Reith Róbert.

Gól: Ihrig-Farkas (77.), Nagy K. (91.).

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC