nb1.hu

A kiütéses siker után éremesélyessel csatáznak a hétvégén

Persze ők sem adnák alább!

 

A Diósgyőr elleni 4-1-es sikert követően sem ülhetnek a babérjaikon Sáfár László játékosai, mivel a hétvégén már a képzeletbeli dobogó második fokán álló ESMTK keresztezi Kiss Lászlóék útját. A DEAC-ot sérülések sújtják, ennek ellenére Karikás Krisztián bízik a jó eredményben – írja a deac.hu.

 

A DEAC futballistáinak fel kell kötniük a nadrágjukat, hiszen a második helyen tanyázó ESMTK otthonában lépnek pályára vasárnap 14 órától. A fővárosiak már az előző idényben is komoly tényezőnek számítottak az NB III Keleti csoportjában, ezt alátámasztja, hogy a bajnokság végén ezüstérmet akasztottak a játékosok nyakába. Az eddigi tíz forduló alatt 23 pontot szerzett Turi Zoltán legénysége, amely csak a listavezető Sényő ellen kapitulált. Mindezek ellenére Sáfár László tanítványai bizakodva várhatják a kezdő sípszót, mivel a legutóbbi fordulóban a DVTK második együttesét 4-1-re múlták felül.

„Egy erős alakulattal mérjük össze az erőnket, nem véletlenül áll olyan előkelő helyen a táblázaton. A legutóbbi szezonban beleszaladtunk a késbe az ESMTK otthonában, ám hazai pályán javítani tudtunk. Talán a papírforma a riválisunk mellett szól, de a Jászberény ellen már bizonyítottuk, hogy ez nem sokat jelent. Fontos lesz a stabil védekezés, a megszerzett labdákból pedig igyekszünk gyors ellenakciókat vezetni. Nem szabad, hogy a fővárosiak ránk erőltessék a stílusukat, türelmesnek kell maradnunk. Sajnos a csapatból többen is sérüléssel bajlódnak, én sem tudok pályára lépni, ugyanis a hasfalammal akadnak gondjaim. Szerencsére bő a keretünk, így a kidőlő játékosokat megfelelő módon tudjuk pótolni" – hangsúlyozta Karikás Krisztián. Karikás a Diósgyőr legyőzéséből góllal vette ki a részét, ennek ellenére nem volt maradéktalanul elégedett a produkciójával.

„A 4-1-es végeredménynek természetesen örültem, de magammal szemben kritikus voltam, mivel akár háromszor is betalálhattam volna, sajnos a tizenegyest is elhibáztam” – mondta a 23 esztendős futballista, aki hozzátette, a DEAC jó pillanatokban lőtte a gólokat, valamint a diósgyőri futballista kiállítása is az ő malmukra hajtotta a vizet. A megye I-es egyleteink közül a DEAC II. szombaton 16 órától a Derecskét fogadja, míg a Hosszúpályi-DASE összecsapást november hetedikén rendezik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC