nb1.hu

A Honvéd után újra testvérével együtt játszhat a középpályás

Fiatal társaságba érkezett a tehetséges játékos.

 

A Balassagyarmat közleménye:

 

"Február 14-én véget ért a téli átigazolási időszak. Csapatunk több új arc is csatlakozott, friss szerzeményeinket pedig a következő napokban egymás után be is mutatjuk szurkolóinknak. A hozzánk hasonlóan a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő Jászberényi FC-től érkező Király Olivérrel kezdjük a sort. A középpályán bevethető tizenkilenc esztendős játékos bátyja, Ákos példájá követve csatlakozott klubunkhoz.

 

"Az őszi szezont Jászberényben töltöttem, de a klubon belül történtek változások, és ezáltal született meg a döntés, hogy máshol kell folytatom. Aztán, mikor Nagy Tibor vezetőedző hallott a kialakult helyzetről, megemlítette a testvéremnek, hogy szívesen látna a csapatban. Itt kezdtem a felkészülést, akkor szembesültem azzal, hogy nagyon fiatal társaságról van szó. Szerintem jó a közösség, és úgy érzem, viszonylag gyorsan sikerült a beilleszkedés. Az edzéseket is élvezem, annak ellenére, hogy volt jó néhány elég kemény foglalkozás, de azokon is túl kell lenni, és most már várom a bajnoki mérkőzéseket" – mondta, majd hozzátette: nem lesz egyedi, hogy testvérével együtt futballozik majd.

 

"Nem lesz újdonság, hiszen már játszottunk egy csapatban, a Honvédban. Jól ismerjük egymás erősségeit, és ezeket kihasználva próbáljuk majd segíteni a csapatot és egymást is a fejlődésben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC