A Honvéd után újra testvérével együtt játszhat a középpályás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A Honvéd után újra testvérével együtt játszhat a középpályás

Nagy Benjámin - 2020. February 15. Saturday 13:43
Fiatal társaságba érkezett a tehetséges játékos.
Kép forrása: bse1902.hu

 

A Balassagyarmat közleménye:

 

"Február 14-én véget ért a téli átigazolási időszak. Csapatunk több új arc is csatlakozott, friss szerzeményeinket pedig a következő napokban egymás után be is mutatjuk szurkolóinknak. A hozzánk hasonlóan a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő Jászberényi FC-től érkező Király Olivérrel kezdjük a sort. A középpályán bevethető tizenkilenc esztendős játékos bátyja, Ákos példájá követve csatlakozott klubunkhoz.

 

"Az őszi szezont Jászberényben töltöttem, de a klubon belül történtek változások, és ezáltal született meg a döntés, hogy máshol kell folytatom. Aztán, mikor Nagy Tibor vezetőedző hallott a kialakult helyzetről, megemlítette a testvéremnek, hogy szívesen látna a csapatban. Itt kezdtem a felkészülést, akkor szembesültem azzal, hogy nagyon fiatal társaságról van szó. Szerintem jó a közösség, és úgy érzem, viszonylag gyorsan sikerült a beilleszkedés. Az edzéseket is élvezem, annak ellenére, hogy volt jó néhány elég kemény foglalkozás, de azokon is túl kell lenni, és most már várom a bajnoki mérkőzéseket" - mondta, majd hozzátette: nem lesz egyedi, hogy testvérével együtt futballozik majd.

 

"Nem lesz újdonság, hiszen már játszottunk egy csapatban, a Honvédban. Jól ismerjük egymás erősségeit, és ezeket kihasználva próbáljuk majd segíteni a csapatot és egymást is a fejlődésben."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!