nb1.hu

A hóesés sem állította meg a Kaposvárt

Szentlőrinc - Waltner Róbert csapata sima győzelmet aratott.

A szakadó hóesés és a nem túl ideális körülmények ellenére is magabiztos győzelmet aratott a Kaposvár a Szentlőrinc SE elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozóról a rakoczifc.hu írt beszámolót:
 
"A talaj nem kedvezett csapatunk kombinatív, rövid passzos játékának, ennek ellenére sikerült ellenfelünk fölé nőni. A kezdeti nehézségek után, egy szögleletet követően a próbajátékon lévő Balázs Richárd csúsztatott a labdába, melyet aztán Szabó Alex fejelt a hálóba. Egy percre rá Andorka Péternek köszönhetően már kétgólos fölényben volt együttesünk. Rutinos támadónk két csel után lőtte ki a bal alsót. Nem sokkal később pedig Ivancsics Gellért tanári módon emelte át a labdát a kifutó Pacéka Norbert fölött, kialakítva ezzel a félidei eredményt, pedig Nagy Krisztián kapufájánál vagy Andorka Péter fejesénél tovább nőhetett volna az előnyünk.
 
A szünetben több fiatal labdarúgónk is játéklehetőséget kapott, s élt is vele. Fonyódi Bálint rögtön a félidőt követően egy remek labdával szolgálta ki Andorka Péter, akinek már nem volt nehéz megszereznie újabb találatát. A folytatásban is támadásban maradt csapatunk, de több gól már nem esett a találkozón, pedig Lakatos Gergő fejesénél csak centiken múlt az újabb kaposvári találat. A szélső Balázs Richárd próbajátékon szerepelt együttesünkben. A 27 éves játékos legutóbb az NB II.-es Szeged 2011 csapatában futballozott, de megfordult már Sopronban, Békéscsabán, Mosonmagyaróváron és Ajkán is. További hír, hogy hétfőn újabb próbajátékos érkezeik csapatunkhoz. A saját nevelésű Kondor Kristóf a Videoton FC második csapatától tér vissza Kaposvárra. Az 1997-es születésű támadó középpályás hét mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban.
 
Waltner Róbert: Más mérkőzés volt, mint amilyre előzetesen számítottunk. A hó miatt előbb alkalmazkodnunk kellett a pályához, de ebben is jobbak voltunk az ellenfelünknél, s futóteljesítményben is a Szentlőrinc fölé nőttünk. Úgy gondolom, hogy a négygólos győzelem egy kicsit hízelgő számukra.
 
Turi Zsolt: Nem tudtunk úgy alkalmazkodni a havas pályához, mint az ellenfél. Sokkal jobban játszottak, megérdemelt a győzelmük, de a különbség egy kicsit túlzó, hiszen nekünk is voltak helyzeteink.
 
Szentlőrinc SE–Kaposvári Rákóczi FC 0–4 (0–3)
Szentlőrinc, 40 néző. V.: Szommer (Kis Z., Tinyei)
Szentlőrinc SE: Pacéka – Fenyvesi, Dudás, Keresztes, Németh M. – Hampuk, Havas – Vajda R., Temesvári, Virág – Berdó. Csere: Mocsári, Nagy R., Nidelmayer, Kiss M., Valkovics. Vezetőedző: Turi Zsolt.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Szabó A., Fodor M. (Lakatos G., a szünetben), Hadaró (Varga D., a szünetben) – Szakály A. (Böjte, a szünetben), Nagy K. (Godzsajev, a szünetben) – Balázs R. (Balogh Sz., 60. p.), Ivancsics (Fonyódi, a szünetben), Kollega K. (Sárközi K., a szünetben) – Andorka. Edző: Waltner Róbert.
G: Szabó A. (27. p.), Andorka (28. és a 47. p.), Ivancsics (34. p.)."
 

Záporos 0-0 Érden – NB3.hu

Záporos 0-0 Érden

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC