nb1.hu

A Fradit és a Vidit is megjárt játékost igazoltak Aczél Zoltánék

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Kozármislenyi és pécsi nevelés, most pedig a Fradi és a Fehérvár után tér vissza a HR-Rent Kozármisleny együtteséhez Ulrich Dániel. A 17 éves támadó városunkban szeretne felnőtt játékossá válni.
 
– Kisgyermekként játszottál már Kozármislenyben, most visszatértél ide. Miért döntöttél a HR-Rent Kozármisleny mellett?
 
– Már négyévesen elkezdtem focizni, előbb Pécsen, majd itt, Kozármislenyben. Pár év után aztán visszakerültem Pécsre, ahonnan a Fradi akadémiájára igazoltam, onnan pedig Fehérvárra. Onnan érkezem most vissza Baranyába. Valójában a tanulás miatt jöttem haza, Pécsen fogom folytatni a középiskolát, és nagyon örültem annak, amikor a mislenyiek megkerestek. Mivel számos jó emlék fűz ide, imádtam itt játszani, és most is jókat hallottam a klubról, a szakmai stábról és a csapatról, nem volt kérdés, hogy elfogadom az ajánlatot.
 
– Nagyon fiatal vagy, akár még az U19-es csapatban is játszhatnál, mégis a felnőtt keretnek lettél a tagja. Mit vársz magadtól ebben a szezonban?
 
– Felnőtt mérkőzésen még nem léphettem pályára, ezért mindenképpen szeretnék bemutatkozni a csapatban. Aztán idővel egyre több játékperchez szeretnék jutni, minél több mérkőzésen szeretnék játszani. A csapattól kiegyensúlyozott, jó teljesítményt várok, és erre az elmúlt két hét alapján, amióta itt vagyok, valós esélyt látok. A cél a bajnoki cím, ami felé megítélésem szerint jó úton jár a gárda. Az látszik, hogy valóban profi az együttes, nekem nagyon tetszik, hogy mennyire fókuszált mindenki. És nem csak a mérkőzésekre, vagy az edzésekre igaz ez, hanem szinte mindenre, a regenerálódásra, a táplálkozásra, a koncentrációra is. Nagy a különbség az utánpótláshoz képest, de nekem nagyon bejön, hogy ennyire elhivatott mindenki az öltözőben. Úgy érzem, itt minden adott ahhoz, hogy továbbfejlődjek, és egyszer jó játékos legyek.
 
– Milyen poszton játszol, és mit tartasz az erősségednek?
 
– Támadóként bármelyik poszton szívesen játszok. Akár centerként, akár szélsőként számíthat rám a szakmai vezetés. A gyorsaságomat és a technikai képzettségemet emelném ki, a gyors támadásokban és a támadásbefejezésekben lehetek hasznára a csapatnak. Ugyanakkor látom, hogy sok mindenben kell még fejlődnöm, és mindent megteszek azért, hogy valóban előrébb lépjek, és minél több játéklehetőséghez jussak a Kozármisleny csapatában."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC