A Fradihoz tart a Hatvanból távozott edző - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A Fradihoz tart a Hatvanból távozott edző

Nagy Benjámin - 2021. January 05. Tuesday 16:02
Részletek a váltásról.
Kép forrása: FC Hatvan

 

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, Gulyás Gábor helyett Gabala Krisztián lett a Hatvan vezetőedzője. A távozó trénerrel a klub honlapja készített interjút.

 

"Azzal kezdeném, hogy egy nagyon hektikus őszi szezonon vagyunk túl,ami számomra nem egészen úgy alakult,végződött, ahogy terveztem, szerettem volna! Sajnos, nem tudtunk a bentmaradást érő pozíciók valamelyikén zárni,amit én kudarcként fogok fel. Tisztában voltam azzal a szezon előtt, hogy lesznek nehézségeink, de bíztam az elvégzett munkában, és hogy a hullámvölgyeket át tudjuk majd vészelni közösen,ami majdnem sikerült is helyezés szempontjából,de sok mérkőzés úgy alakult, amit nehezen tudtam, tudok megemészteni, és több olyan tényező is akadt, amit nem volt egyszerű kezelni, és nagyban hátráltatta a szereplésünket. A döntésem egy hosszabb folyamat eredménye,aminek több összetevője is volt, és valószínűleg akkor is meghoztam volna,ha elérjük a kitűzött célunkat,mert úgy éreztem, hogy most ez a helyes lépés. Örülök neki, hogy az elnök úr Krisztiánt választotta,mert úgy gondolom, hogy jó kezekbe kerül a csapat irányítása,és kívánom neki, hogy sikeres legyen a csapattal" - mondta Gulyás, majd elárulta, hol folytatja.

 

"Az FTC utánpótlásához kerülök,az U15-ös csapat vezetőedzője leszek. Annak ellenére,hogy milyen felemásra sikeredett és milyen véget ért a szezon, összességében kellemes emlékekkel távozom. Szerettem Hatvanban dolgozni,mindenképpen hasznosnak tartom az itt eltöltött időszakomat, amiből nagyon sokat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem, és ez nem sablonszöveg, hanem tényleg így érzem. A játékosoknak és a stáb tagjainak köszönöm a munkáját, örülök, hogy megismerhettem Őket,és dolgozhattam velük. Úgy érzem, hogy normális viszony alakult ki közöttünk,és remélem, hogy sikeresebben alakul számukra a tavasz, mint ahogy az ősz,és nem lesz gond a végén. Köszönöm a segítséget azoknak is, akik a háttérben dolgoztak azért, hogy rendben legyenek a dolgaink" - zárta szavait.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!