nb1.hu

A Fradi korábbi játékosával erősített az éllovas

Érd – A 29 éves támadó a Stoke Cityben is futballozott.

 

Az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában listavezető Érdi VSE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leszerződtette a Stoke City és a Ferencváros korábbi játékosát, Zsivóczky Norbertet.

 

Az 1988-as születésű Zsivóczky pályafutása az FTC-nél kezdődött, ahonnan a 2006-os szezon után már az U17-es válogatottsággal a háta mögött távozott az angol Stoke City utánpótlás együtteséhez, ám innen egy idény után visszatért a fővárosi zöld-fehérekhez, majd megfordult a Diósgyőrnél és Pápán is, mielőtt 2011-ben ismét visszatért a Fradihoz. A 2012/2013-as évadban a Szigetszentmiklóst, aztán a Kaposvárt és a Soroksárt is megjárta.

 

A középpályás tavaly súlyos sérülést szenvedett, így majd egy évet kihagyott, ez alatt szabadon igazolhatóvá vált, és már több mint három hete az Érdi VSE-nél készül, ám játékengedélyét csak most kapta meg.

 

Kinczel három-négy hét múlva visszatérne – NB3.hu

– Tetszik a társaság, nagyon jó edzések vannak, jól érzem magam és remélem, hogy ez így is marad. – mondta Zsivóczky Norbert az Érdi VSE honlapjának. – Egyelőre minden pozitív, a társak jól fogadtak és a mesterrel is sikerült mindent megbeszélnünk. Egy évet most kihagytam, egy nagy sérülés után jövök vissza, úgyhogy nem azt néztem, hogy előre vagy hátra lépek, hanem, hogy jó helyre kerüljek. Szakmai szempontból ez teljesen megfelel. A stáb teljes mértékben támogat, azon vagyok, hogy vissza tudjak kerülni a körforgásba. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy első helyen vagyunk, de látszik a csapaton is, hogy jó munka folyik. – fogalmazott a középpályás, aki elmondta, a legfontosabb dolog az volt számára, hogy jó edzésmunkát tudjon végezni, az, hogy mennyit tud játszani, egyelőre másodlagos volt. – Meccsen ott legyek, beálljak először tíz-húsz percre, és ha majd kezdem visszanyerni fizikális erőmet, akkor nyilván egyre több lehetőséget szeretnék kapni. – tette hozzá Zsivóczky Norbert, aki Kaposváron védekező középpályásként szerepelt, de elmondása szerint a támadó szekció jobban ízlik neki. – Lényegében támadó vagyok, de a védekezéssel is jó barátságban vagyok, ha kell és az a csapat érdeke, akkor védekezek is. – mondta az Érdi VSE új játékosa, aki erősségei között az egy az egy elleni helyzeteket, a kulcspasszokat, illetve a pontrúgásokat emelte ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC