A Fradi egykori kapusának óriási bravúrja is kellett - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A Fradi egykori kapusának óriási bravúrja is kellett - reakciók

Bíró Ádám - 2021. March 01. Monday 17:24
A kecskeméti edző tudta, a Paksnál minden elromlott.
Kép forrása: kecskemetite.hu
A Kecskemét nb3.hu-nak küldött közleménye:
 
"A KTE HUFBAU a tavaszi rajton a Paks II. vendégeként lépett pályára. Bár Gombos Zsolt csapata végig nyomás alá helyezte a hazai csapatot, az NBI-es visszajátszókkal megerősített védelem jól tartotta magát, így pontosztozkodás lett a találkozó vége.
 
Kindl István fiatal együttese a védelmet tudta megerősíteni visszajátszókkal, a kapuban a rutinos Holczer Ádám, a védelemben a szintén tapasztalt Lorentz Márton felelt azért, hogy a hazai csapat állja a nyomást. Ez gyakorlatilag az elejétől meg is volt, hol jobban, hol kevésbé, de végig megvolt a kecskeméti fölény, a paksiak leginkább a védekezésre, esetleg a gyors kontrákra tudtak berendezkedni. Holczer stabilitást adott, a beadásokra rendre jól lépett ki, a 13. percben Tóth középre lőtt labdáját is megfogta. A 16. percben egy kósza kontra végén Szendrei előtt adódott sansz a gólszerzésre, de 16 méterről a jobb alsó mellé lőtt. A 20. perctől kecskeméti helyzeteket láthattunk, a 23. percben Károly éles szögből belőtt szabadrúgását védte Holczer, majd a 27. percben a kapu torkából vágta ki egy védő a labdát. A félidő végén lila-fehér átlövések záporoztak a kapura, a legveszélyesebb ezek közül Jakabé volt a 43. percben, de Holczer ezt is kitolta. Közvetlenül a lefújás előtt még Szendrei lépett el megint a védőitől, de lövése az oldalhálóban kötött ki.
 
A második félidőben sem változott a játék képe, a hazaiak 10 emberrel védekeztek, szinte falat húzva saját tizenhatosuk előterében, amin nagyon nehéz volt rést találni az egyébként szűk, helyenként pattogós talajú pályán. Amikor a széleket sikerült megbontani, a beadásba, illetve az érkezésbe mindig valami apróbb hiba csúszott, ami miatt nem sikerült rendesen lezárni az akciókat. Bár a pontrúgások is megvoltak, ezekből sem sikerült ezúttal igazi lehetőséget kialakítani kecskeméti részről. A hajrában is küzdött ugyan minden lila-fehér játékos a gólért, de nem akart megszületni, a 78. percben Tóth lövését hatalmas bravúrral kapta ki a léc alól Holczer, majd Jakab két lövése kevéssel szállt el a kapu fölött. A gól ezúttal elmaradt, így be kellett érni a döntetlennel. 
 
Kindl István (Paks II.): Várható volt, hogy a mérkőzésnek ilyen lesz a képe, hiszen a mezőny messze legkiemelkedőbb csapatával játszottunk. Az ellenfél tele van érett, kész, felnőtt futballistákkal, ellenben nálunk a jelen helyzetben további fiatalítás is történt. Néhány napja még minden rendben volt, de az utolsó három-négy napban minden elromlott, ami csak tudott: sérülések, betegségek nehezítették a dolgunkat. Ennek fényében várható volt, hogy nem mi irányítjuk a mérkőzést, de jól védekeztünk, Holczer és Lorentz stabilitást adott a csapatnak, velük nagyot léptünk előre, közben azért akadtak gólszagú kontráink is.
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): A pálya minősége sem volt a legjobb, de erre semmiképpen sem szeretném fogni az eredményt. Hiányzott ma az igazi átütő erő, ami kellett volna győzelemhez, a mai nap egyetlen pozitívuma, hogy nem kaptunk gólt. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen az NBI-es tartalékcsapatok folyamatosan fejlődnek, ami az őszi meccsen volt, az már elmúlt. A széleken tudtunk főleg bontani, de nem jó helyekre érkeztünk, illetve az erősségünknek számító pontrúgások sem működtek ma. Egy masszív csapat otthonában játszottunk döntetlent, a céljaink ettől nem változtak."
 
Paksi FC II. – KTE HUFBAU 0-0 (0-0)
NBIII. közép csoport, 22. forduló
Paks: Holczer - Szekszárdi, Lorentz, Süvöltös (Zoltán 90.), Szendrei, Görög, Ribár (Máthé 64.), Debreceni, Gyurkits, Budai (Nagy 64.), Kovács.
KTE: Lékai – Puskás G., Gál, Koszó, Grünvald – Vágó, Károly, Jakab – Tóth, Puskás Z. (Constantinescu 60.), Lukács (Pantelisz 68.).
Sárga lap: Görög, Kovács, Máthé, Kindl ill. Koszó, Vágó, Gál.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!