A fővárosba látogat a listavezető - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A fővárosba látogat a listavezető

Simon Zoltán - 2017. October 07. Saturday 15:49
Érd – Eddig még nem kaptak ki.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a bajnokság Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában a BKV Előre SC vendégeként lép pályára október 8-án, 15 órakor a BKV Előre Stadionban.

 

A listavezető Érdi VSE öt győzelemmel és három döntetlennel áll a pontvadászat élén, s rajta kívül az NB III-ban csak egy másik veretlen gárda van, a keleti csoportban érdekelt Monori SE, amelyben Pintér Nikola testvére, az érdi nevelésű Pintér Dominik is játszik.

 

Az érdiek soron következő ellenfele a tavaly még Keleten játszó BKV Előre lesz, amely az előző kiírásban a tizenkettedik helyen zárta a harmadosztályú küzdelmeket. A közlekedésiek teljesítménye az eddigi hét forduló alatt rendkívül vegyes, a nyitókörben bravúrdöntetlent értek el Kaposváron. Ezt követően a Csepeltől, az Andráshidától, a Dunaharasztitól és a Pápától kikaptak, míg a Veszprémet, a THSE-Szabadkikötőt és a Csornát legyőzték, így jelenleg tizedikek a tabellán, igaz, ugyanennyi pontjukkal csak három pont a hátrányuk a hatodik Puskás Akadémia FC II-höz képest, valamint a tizennegyedik VLS Veszprémet is csak két ponttal előzik meg.

 

A BKV idei eddigi legeredményesebb játékosa Balogh Bence három találattal.

 

– A BKV-nak egy iksze van, pont a Kaposvár ellen, tulajdonképpen „bravúrgyőzelmet” arattak. Ezen kívül vagy nyernek, vagy kikapnak, de nagyon veszélyes társaság. Próbáljuk, minél hamarabb eldönteni a mérkőzést, mert nagyon veszélyesek lehetnek, ha hagyunk nekik időt és területet – fogalmazott Limperger Zsolt.

 

A BKV Előre SC–Érdi VSE mérkőzés október 8-án, 15 órakor kezdődik a BKV Előre Stadionban (1087 Budapest, Sport utca 2.). A találkozót Kovács Gábor Péter vezeti, segítői Reinicz Gábor és Rózsa Dávid lesznek.

 

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
10.08., 15.00:
BKV Előre SC–Érdi VSE

 

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!