nb1.hu

A forma már nem számít a rangadón

A győzelembe menekül a kiesőjelölt.

Legutóbb kikapott a sereghajtó Makó ellen is a Szekszárd, így már csak három pont választja el a megyeszékhely csapatát a kiesőzónától. Most hétvégén közvetlen riválisuktól, a PMFC-től kellene pontot, pontokat rabolniuk, akik múlt hétvégén a listavezetőt verte meg. Ebből is látszik, hogy Kvanduk János legénységének nem lesz egyszerű megtennie az első, hatalmas lépést a bentmaradás felé.
 
– Elérkezett számunkra az az időszak, amikor az aktuális forma nem számíthat a pályán – mondta a csapata honlapjának Kvanduk János. – Minden mérkőzésen pontot, pontokat kell szereznie a csapatnak. Vannak olyan hiányzóink, akiknek a tudása alapvetően határozhatja meg alakulatunk eredményességét, de e mögé eddig sem bújtunk és ezután sem fogunk. Jó lenne valamivel egyenlőbb feltételek mellett küzdeni az ellenfeleinkkel, de erre nincs ráhatásunk az öltözőből, így nincs is értelme foglalkozni vele. Túl egyszerű lenne azt gondolni, hogy ha nyerünk, akkor a játékosok lelkesek, ha veszítünk, akkor pedig hiányzott az akarat. Biztos vagyok benne, hogy labdarúgóim elszántságával most hétvégén sem lesz probléma. De nem szabad olyan koncentrációs hibákat elkövetni, mint az elmúlt fordulókban a kapott góloknál. Úgy gondolom, döntetlenre minden ellenfél ellen képesek lehetünk ebben az osztályban. Azt a nagy lépést kell megtennünk, ami ebből a rossz szériából a győzelem felé visz.
 
A Szekszárdnak, mint az a korábbiakban kiderült, nem a játékkal, támadásépítéssel van problémája, hanem a befejezésekkel. Játékosaik a három csoport csapatai közül a legkevesebbszer zörgették meg az ellenfél hálóját. Legjobb gólszerzőjük, az 5 találatnál járó Fejes Péter huzamosan sérülésekkel bajlódik, a fiatalok pedig egyelőre nem szórják a gólokat, Kvanduk téli kérése, egy NB III-as tapasztalattal rendelkező, gólerős csatár leigazolása pedig nem teljesült.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC