nb1.hu

A "dzsembori" után jelentős gondról beszélt a taksonyi mester

Javításra készülnek.

A Taksony az előző fordulóban Pécsen nézett bele egy 3-0-s pofonba. A Baranya megyei együttes remek utolsó húsz percet produkált, hiszen Vas László tanítványai a 74., a 77. és a 95. percekben szerezték a gólokat. A taksonyi alakulat a nehéz helyzetben lévő Szekszárd ellen igyekszik javítani. 
 
Szabados Tamás vezetőedző szerint a pécsi túra után kicsit rendet kellett tennie a játékosok fejében. Kiemelte a koncentráció fontosságát, elárulta, a futballistáknak az első perctől az utolsóig összpontosítaniuk kell. A mester a sérültekre is kitért, elmondta, többen visszatértek, de a kezdőcsapattal kapcsolatban még sok kérdőjel cikázik a fejében.
 
"A múlt heti dzsembori után nagyon sokat kellett beszélni a játékosaimmal, hogy nem elég csak 70 percig betartani azt, amit az ember kér tőlük, hanem az első pillanattól az utolsóig koncentráltnak kell lennünk, akkor van esélyünk bárki ellen ebben az osztályban. Hétvégi ellenfelünk a létéért küzd, ennek tudatában úgy gondolom, hogy nagyon élesek lesznek, de nagyon remélem, hogy mi is, és hogy még élénken él a fiúkban a tavalyi mérkőzés, amikor már a mérkőzés előtt kimosolyogtak minket. Sérültjeink a héten kezdtek visszatérni, ettől függetlenül még óriási kérdőjel a kezdő összeállítása. A hátralévő mérkőzésekre nemcsak azok jöhetnek szóba, akik fizikálisan, hanem akik inkább mentálisan vannak megfelelő állapotban, mert mindenféleképpen győzni szeretnénk, semmilyen más eredmény nem elfogadható – ha mégis, az ránk nézve kritika" – vélekedett Szabados.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC