A DVTK és a Szpari edzője is az ultrákat méltatta - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A DVTK és a Szpari edzője is az ultrákat méltatta

Simon Zoltán - 2016. May 17. Tuesday 09:39
Miskolc – A két szakvezető is értékelte az élvonalbeli találkozót.

Mint ismeretes, 1-0-ra nyert a Nyíregyháza a Diósgyőr II otthonában a hétvégén. A találkozóra 3000 szurkoló volt kíváncsi, a miskolci ultrák bevonulását megörökítő videofelvétel a linkre kattintva érhető el. A találkozó lefújása után egyébként a két vezetőedző is külön megemlítette a fantasztikus szurkolókat - jelentette a boon.hu.

 

Sütő Szilárd (DVTK): – A csapat úgy ment ki a pályára, hogy eredménytől függetlenül vastaps fogadja őket, amikor lejönnek. Úgy gondolom, hogy ez sikerült. A diósgyőri szurkolók értékelték azt a fajta akaratot és hozzáállást, amit a srácok kivittek magukkal a játéktérre. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk pontot szerezni, de szeretném megköszönni a drukkereknek azt a hangulatot, ami az NB I-es mérkőzéseken is ritka. A szurkolóink fantasztikusak voltak, a srácok mindent megtettek. Sajnálom, hogy így alakult.

 

Mátyus János (Nyíregyháza): – Mindenkinek, aki a mérkőzésen részt vett, edzőknek, játékosoknak, szurkolóknak gratulálok, mert ez nem harmadosztályú mérkőzés volt, semmilyen szempontból. A körítéshez méltó találkozót láthattunk, le a kalappal a diósgyőri fiatalok előtt, de úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

 

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!