nb1.hu

A DVTK edzője elárulta, milyen játékosokra lenne szüksége – reakciók

Az ellenfél játékosa két gólt szerzett a semmiből.

A Diósgyőr második csapata pont nélkül maradt a hétvégén az NB III-ban. A DVTK-t a Hajdúszoboszló fektette két vállra, a 2-0-s végeredménnyel záruló összecsapás hőse a duplázó Máté János volt.
 
A diósgyőriek jelenleg a 17. helyen állnak a Keleti csoportban. Zsivóczky-Pandel Gyula tanítványai hat mérkőzés alatt négy pontot szereztek.
 
"Az egész mérkőzésen magas letámadást terveztünk és meg is valósítottuk, sok labdát szereztünk a középső zónában, de az előrejátékunkban nem volt meg a minőség. Ellenfelünk az első félidőben egy felesleges fault után szabadrúgásból előnyt szerzett. A játék itt kiegyenlített volt, a második félidőben még agresszívabban játszottuk a letámadást. Végig domináltunk, de a kapu előtt a legnagyobb helyzeteket is kihagytuk, ellenfelünk pedig egy kontratámadás végén ismét gólt szerzett. Összességében nem érdemeltünk vereséget, de ahogy Kisvárdának volt egy Lucasa, Hajdúszoboszlónak volt egy Mátéja, aki két gólt szerzett a semmiből. Szükségünk van nem sok, de egy pár rutinos, tapasztalt, minőségi játékosra, aki akár a védekezésben vagy támadásban jó döntéseket tud hozni a kiélezett szituációkban, ezek döntik el a mérkőzések sorsát" – idézi a diósgyőri edzőt a boon.hu.
 
Az újonc Szoboszló egyébként szárnyal eddig a bajnokságban, 6 meccs után veretlen, négy győzelem mellett két döntetlennel rendelkezik. 
 
"Azt kaptuk a mérkőzésen, amire számítottunk, egy harcos, fiatal csapatot, amely úgy látom, jó úton halad. A mi csapatunkat tekintve volt egy kis közjáték a meccs előtt, lesérült az egyik játékosunk, már itt bele kellett nyúlni az összeállításba, így a végére majdnem elfogytunk, de úgy gondolom, egy kiélezett mérkőzésen kihasználtuk a lehetőségeinket, a végjátékban hamarabb le tudtuk volna zárni a mérkőzést, mert volt két ziccerünk. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a mai mérkőzést" – összegzett Csillag László a lefújás után.
 
Diósgyőri VTK tartalék – AG Hajdúszoboszló 0–2 (0–1)
Diósgyőr, 150 néző. V.: Leél-Őssy.
Diósgyőri VTK tartalék: Domonkos – Mrva, Ivánka, Jurek (Holló), Tóth B., Molnár R. (Bartha), Jónyer (Illés), Korbély (Girdán), Nagy Á., Oláh B., Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.
AG Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Balogh, Kis Sz. (Szabó L.), Lénárt, Fenyőfalvi (Éles), Máté, Csiki, Bódis (Szatmári), Vincze Á., Barnucz (Sütő), Lukács (Drobina). Edző: Csillag László.
Gólszerző: Máté (28., 59.)
Kiállítva: Oláh B. (80.), ill. Lénárt (81.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC