A Csepel már a döntetlent is sikernek könyvelné el Dorogon - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

A Csepel már a döntetlent is sikernek könyvelné el Dorogon

Hegedűs Gábor - 2016. April 16. Saturday 11:41
Dorog – Balog István: elsősorban a védekezés fog dominálni a részünkről.
Kép forrása: csepelfc.gportal.hu

Szombaton a dobogós helyért harcoló Dorog otthonába látogat a Csepel. A két csapat pontszámait tekintve igen nagy az eltérés, a dorogiak több mint kétszer annyi ponttal büszkélkedhetnek, mint a csepeliek. Ez azt jelenti, hogy míg a piros-kékeknél a kiesés esélye is fennáll matematikailag, a soron következő ellenfele a dobogós álmait igyekszik megvalósítani reális eséllyel.

 

Balogh István vezetőedző beszélt a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól:

 

„Sajnos múlt héten ismét gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. 2-0-ig volt bennünk tartás, aztán a harmadik gólnál elvesztettük a hitünket és feladtuk. Mondhatnám azt is, már unalmas, hogy minden mérkőzésen, amikor vereséget szenvedünk, 3-4 gólt kapunk. A héten próbáltunk ezekről a dolgokról beszélgetni, illetve egész héten a mérkőzés-szituációkat gyakoroltuk, mind védekezésben, mind támadásban. Nagyon sokszor meg kellett állítanom a játékot és kijavítani a helyezkedési hibákat, erre fektettük most a legnagyobb hangsúlyt – mondta a Csepel edzője a klub honlapjának.

 

„A Dorog egy nagyon jó csapat, ott vannak az elején, így ezen a mérkőzésen elsősorban a védekezés az, ami dominálni fog a mi részünkről. Támadásban mindig vannak lehetőségeink gólszerzésre, múlt héten is voltak, de az utolsó pontoknál nem jól fejezzük be, természetesen a héten ezeket is gyakoroltuk. A Dorog biztosan dominálni fog, de megpróbáljuk kivédekezni a támadásaikat. Úgy gondolom, ha sikerül döntetlenre kihozunk a mérkőzést, azt már sikerként könyvelhetjük el. Sérültjeink most nincsenek, így a teljes keret játékra készen várja az összecsapást” – tette hozzá Balogh István.

 

A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik Dorogon a Buzánszky Jenő Stadionban.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!