nb1.hu

A Csepel FC-hez kerültek a Szekeres tanítványok Diákolimpiai érmei

Csepel – A relikviák mellett a klub kapott egy dokumentumfilmet is.

Nemrégiben ellátogatott a Csepel FC-hez a klub legendás edzőjének, Szekeres Andrásnak unokája, Sándor Róbert, aki elhozta és klubnak ajándékozta nagyapja egyik féltve őrzött labdarúgó relikviáját, az általa trenírozott futballcsapatok országos szinten elnyert diákolimpiai érmeit.

 

Az egykori Gombos téri (ma Herman Ottó) Általános Iskolában működő labdarúgó-osztályok, – akik a Csepel SC korosztályos csapatait is alkották egyben- nem csak fővárosi, hanem országos Diák (korábban Úttörő) Olimpiai érmekkel hoztak azóta sem látott dicsőséget a XXI. kerületnek. Akik ismerték tudják, hogy Bandi bácsi különösen nagy becsben tartotta ezeket az eredményeket és becsülte azokat a labdarúgókat, akik azokat elérték. 

 

Emlékeztetőül: 1983-ban Debrecenben és 1990-ben Tatán is Országos Diákolimpiai Bajnokságot nyert csapataival, ezen kívül 1985-ben egy V., 1986-ban egy II., míg 1994-ben ugyancsak a II. helyig vezette tanítványait.

A felbecsülhetetlen eszmei értékű relikvia mellett a Csepel SC kapott egy dokumentumfilmet is, amin az akkor már visszavonult Szekeres András mesél a rendkívül változatos életéről, a sportról, és a családról is…

 

Aki ismerte Bandi bácsit annak azért, aki pedig nem, annak azért érdemes megnéznie!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC