nb1.hu

A bennmaradás a cél a volt élvonalbeli klubnál

Pápa – A vezetőedző a szurkolók türelmét kéri.

Szombaton megkezdi harmadosztályú szereplését a megyei bajnokságból feljutó Pápai Perutz FC, amelynek vezetősége és játékosai kedden szurkolói ankéton beszéltek a következő idény céljairól, feladatairól. Az elnök szerint a bennmaradás a cél a Nyugati csoportban, a játékosok viszont az élmezőnybe vágynak.

 

„Új, a korábbiaknál komolyabb kihívásokkal kell szembenéznünk az idei évtől, bízunk benne, hogy a csapat hamar felveszi a harmadosztály ritmusát. Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy az előttünk álló pontvadászatban is ugyanazzal a lelkesedéssel támogassák a fiúkat, legyenek a csapat 12. tagjai. A játékosoktól pedig azt kérem, hogy legyenek büszkék arra, hogy ennek a városnak a mezét viselhetik és az első perctől az utolsóig szívvel-lélekkel küzdjenek a pályán – idézi a Veol tudósítása a klub elnökét, a képünkön látható Bocskay Lászlót, aki hozzátette: a tisztes helytállás és a biztos bennmaradás az elvárás.

 

„Új csapatot kell építenünk, ami nem megy egyik pillanatról a másikra, emiatt kérem a szurkolók türelmét. Hajtós, a futballt játszó csapatunk lesz, olyan játékrendszert szeretnénk kialakítani, amiben mindenki tudja mi a dolga és hol a helye” – ezt már Marton Miklós vezetőedző nyilatkozta. Nos, a délutáni eseményen megjelent játékosok tudják, hova vágynak: Skriba Máté, Farkas Dániel, Koncsag Martin, Szabó Zsolt, Császár Attila, Sánta András, Hanzl Máté, Nagy Bálint, Kozma Máté és Németh László egybehangzóan kijelentette, hogy mindenképp a mezőny első felébe várják a sárga-kékeket.

 

A pápaiak a Pénzügyőr vendégei lesznek az 1. játéknapon, ám az még kérdéses, hogy hol: miután a szövetség nem engedélyezte a fővárosiak hazai pályáját, egyelőre nem tudni, hol rendezik a találkozót. 

 

Így várja az új szezont a Pécs mestere – videó – NB3.hu

Márton Gábor a kapott gólok számát sokallja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC